Haberin zirvesi

Yayın hayatına başladığı günden bu yana; doğru, tarafsız ve anında haberin adresi olan A Haber Temmuz ayı reyting ölçümlerinde zirvedeki yerini korudu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2015 Güncelleme 05 Ağustos 2015, 01:56
Haberin zirvesi

İÇİNDEKİLER

Aralık 2014'ten bu yana birinciliği elinde tutan A Haber 2015'e başarılı bir giriş yaptı. Ocak ayından bu yana istikrarlı yükselişine devam eden kanal, 2015 yılının ilk yarısını birincilikle bitirerek başarısını hız kesmeden sürdürdü. Kantar Media / TNS Temmuz ayı ölçümlerine göre; rakiplerini geride bırakarak, 'Tüm Kişiler Tüm Gün' ve birçok kategoride birinci oldu. Türkiye'nin ilk HD haber kanalı olan A Haber, 24 saat, eksiksiz ve doğru haber verme anlayışının yanı sıra, Türkiye'nin ve dünyanın birçok noktasındaki gelişmeleri canlı yayınlarla izleyenlerine an be an aktararak gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.



SPOR, EKONOMİ, SİYASET, SANAT ...
Geniş yayın yelpazesiyle izleyiciyi farklı noktalardan ekran başına çekerek; son dakika transfer dosyaları ile spordaki gelişmeleri, ekonomi, siyaset, kültür-sanat alanlarında ise halkın nabzını tutup, en güncel haberleri aktaran kanal, geçmişten bugüne ışık tutan belgeselleri ile de bir adım önde duruyor. A Haber, Türkiye ve dünyadaki canlı yayın noktaları, Almanya'dan, İngiltere'ye, Amerika'ya kadar birçok ülkedeki temsilcilikleri, Ortadoğu, Rusya ve Balkanlarda geniş muhabir ağı ile gelişmeleri olay yerinden en hızlı ve tarafsız şekilde izleyiciye sunuyor.