Real Madrid'in yıldızı Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı: "Tevekküle dayanıyor"

Milli futbolcu Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer sürecine ilişkin özel açıklamalara imza attı. Arda Güler, sarı lacivertli takımdan ayrılış süreci ve Madrid'deki takım arkadaşları hakkında konuştu. Son olarak ilk defa Real Madrid formasıyla 11 çıktığı Real Sociedad maçında maçın tek golünü atarak ligdeki ikinci golünü kaybeden Güler, ikonik gol sevincinin anlamını açıkladı.

Giriş Tarihi 30 Nisan 2024, 00:03 Güncelleme 30 Nisan 2024, 01:05
Real Madrid’in yıldızı Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı: Tevekküle dayanıyor

İÇİNDEKİLER

LaLiga'daki Real Sociedad maçına ilk 11'de başlayan ve galibiyet golünü kaydeden Arda Güler, Fenerbahçe'den ayrılış süreci ve Real Madrid günlerine dair açıklamalar yaptı.

"GOL SEVİNCİMİN ANLAMI TEVEKKÜLE DAYANIYOR"
Arda Güler, "Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"NELER YAPABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK İSTEDİM"
Real Madrid'de forma giyen milli yıldız, katıldığı programda yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim" dedi.

"BABAMIN KOMİSYON İSTEMESİ MÜMKÜN DEĞİL"
Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olduğu dönemde babası hakkındaki iddialara yanıt veren Arda, "Babamın transferden komisyon istemiş olması mümkün değil. Belki de insanlar bu profesyonel süreçlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar, böyle bir şey mümkün değil. Yakınımızdaki herkes Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye uğraş verdiğimizi biliyor. O yüzden bu mümkün değil" diye konuştu.

"SEN FENERBAHÇELİSİN BEN GALATASARAYLIYIM" ŞAKALAŞMASI
Real Madrid'deki takım arkadaşlarıyla olan ilişkisi hakkında konuşan Arda, "Avusturya maçından sonra Alaba'yla birlikte döndük. O da Avusturya'daydı. Çok fazla Türk'ün olduğu bir semtte büyümüş hatta Galatasaraylıymış. Arada şakalaşıyor benimle 'Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım.' diye. Rüdiger de Almanya'da olduğundan dolayı biraz Türkçe biliyor. Ben geldiğimde soyunma odasında Türkçe küfürleri duydum, herkes Türkçe küfürleri biliyor" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN