İsmail’e yakın takip: Alman şampiyonu Leverkusen derbide yıldız oyuncuyu göz hapsine alacak!

İstanbul’a gelen Leverkusen’in Türk yardımcı sportif direktörü Devin Özek, bugün oynanacak F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek’i tribünden takip edecek.

Giriş Tarihi 27 Nisan 2024, 07:00 Güncelleme 27 Nisan 2024, 07:02
İsmail’e yakın takip: Alman şampiyonu Leverkusen derbide yıldız oyuncuyu göz hapsine alacak!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de bu sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşinden koşturan İsmail Yüksek, derbide markaj altına alınacak.

Alman şampiyonu Bayer Leverkusen'de sportif direktör Simon Rolfes'in yardımcılığını yapan Devin Özek, milli oyuncuyu izlemek için İstanbul'a geldi. Özek'in bugün oynanacak Fenerbahçe- Beşiktaş derbisini tribünden izleyeceği ve Sarı-Lacivertli yöneticilerle temasa geçeceği öğrenildi. Bilindiği gibi Leverkusen dışında Fransa Ligi'nin köklü takımlarından Lyon'un da İsmail Yüksek'e ilgisi bulunuyor.

LYON'U REDDETTİLER
Fransızlar, yıldız futbolcu için 12 milyon Euro'luk teklifte bulunmuş ancak Sarı-Lacivertli yönetim bu teklifi yetersiz bulmuştu. 2020 yılında F.Bahçe'ye transfer olan 25 yaşındaki orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Yönetimin milli oyuncudan 20 milyon Euro'luk bonservis beklentisi var. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 46 maça çıkan millî futbolcu 1 gol atıp 6 asist yaptı. 14 kez A Milli Takım formasını giyen İsmail Yüksek 1 kez fileleri havalandırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN