King ve Kent'in alternatifi İngiltere Ligi'nden bulundu! Fenerbahçe Damsgaard için teklif yapmayı planlıyor

Stoper için Burnley’den Hjalmar Ekdal ile ilgilenen Fenerbahçe, aradığı kanat oyuncusunu da İngiltere’de buldu. Kanarya, Brendford forması giyen Danimarkalı oyuncu Mikkel Damsgaard’ı listesine aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2023 Güncelleme 18 Aralık 2023, 07:03
King ve Kent’in alternatifi İngiltere Ligi’nden bulundu! Fenerbahçe Damsgaard için teklif yapmayı planlıyor

İÇİNDEKİLER

Ocak ayı için transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, teknik heyetin talebi doğrultusunda kanat mevkisine bir takviye yapacak. Sarı-Lacivertliler'in aradığı futbolcuyu İngiltere Ligi'nde bulduğu ortaya çıktı.



HEDEF OYUNCU DAMSGAARD
Devre arası dönemde Joshua King ve Ryan Kent ile yollarını ayırmayı planlayan Kanarya, gündemine Brendford'un Danimarkalı yıldızı Mikkel Damsgaard'ı aldı. 23 yaşındaki futbolcu ile ilgili detaylı araştırmalara başlayan Sarı-Lacivertli yetkililer, Ada ekibiyle de resmi temaslara yakında geçecek. 1.80 boyundaki Damsgaard, sol kanadın dışında 10 numara ve santrforda oynuyor. Futbolcunun kontratı ise 2027'de bitecek.



45 GOLLÜK KATKI SAĞLADI
Profesyonel kariyerinde bugüne kadar 192 maça çıkan Mikkel Damsgaard, rakip filelere 19 gol atarken, 25 de asist katkısı yaptı. 2021 yılında 20 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşan futbolcuya güncel verilere göre; 13 milyon Euro değer biçiliyor. Sağ ayağını etkin şekilde kullanan Damsgaard, geçen sezon 34, bu sezon ise 2 karşılaşmada görev aldı. Fenerbahçe'nin yeni gözdesi, daha önce Nordsjaelland ve Sampdoria takımlarının başarısı için de ter dökmüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN