Abdullah Avcı rotayı belirledi! Trabzonspor’un ara transfer dönemi öncesi rotası şekillendi

Trabzonspor’un ara transfer dönemi öncesi rotası şekillendi. “Oyuncu kalitesini yükseltmemiz gerekiyor” diyen Abdullah Avcı’nın, oyunu hızlandırabilecek ve top kullanma becerisi yüksek oyuncular istediği bildirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2023 Güncelleme 15 Kasım 2023, 07:04
Abdullah Avcı rotayı belirledi! Trabzonspor’un ara transfer dönemi öncesi rotası şekillendi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ara transfer dönemi yaklaşırken kadroda bazı değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.

"Oyun kalitesini, oyuncu kalitesini yükseltmemiz gerekiyor. Maç kazanıyoruz ancak zor kazanıyoruz" diyen Abdullah Avcı, özellikle oyunu hızlandırabilecek, rakibe baskı kurabilecek ve top kullanma becerisi yüksek isimleri talep etti.

Avcı'nın mevki olarak da orta sahada Marek Hamsik tarzında bir isim talep etmesi beklenirken, savunma bölgesini de güçlendireceği ve buradaki alternatif sıkıntısına vurgu yaptığı ifade edildi.

Takıma takviye yapılması için stoper ve orta saha ön plana çıksa da, ara transfer döneminde takımdan ayrılma ihtimali bulunan oyunculara bağlı olarak bu sayının ve çeşitliliğin artması bekleniyor.

Orsic'in lisansını aktif edebilmek için boşluk açacak olan Trabzonspor'un ayrıca en az 2 veya 3 yabancı oyuncuyla da yolların ayrılması ve devre arası transferlerinin de ağırlıklı olarak yabancı oyuncular üzerinden olacağı ifade edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN