Anadolu Efes'ten özel forma

Türk basketbolunun lokomotifi Anadolu Efes Spor Kulübü, 29 Ekim 2023 Pazar günü oynanacak Galatasaray Ekmas ve 9 Kasım 2023 Perşembe günü oynanacak Zalgiris Kaunas maçında özel bir forma ile sahada olacak.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2023, 13:02 Güncelleme 24 Ekim 2023, 13:02
Anadolu Efes’ten özel forma

İÇİNDEKİLER

Kulübün resmi forma ve spor giyim partneri olan bilcee tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı'na özel olarak tasarlanan kırmızı formanın üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün silüeti bulunuyor. Aktif ve dinamik spor giyimde ihtiyaç duyulan şık, rahat, fonksiyonel ve teknik yapıya sahip ürünlerin yerli üreticisi olarak sektörüne liderlik eden bilcee, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nda anlamlı bir projeye imza atıyor.

İstanbul, Milano ve Moskova gibi dünyanın önde gelen şehirlerinde merkez ofisleri bulunan ve aynı zamanda Anadolu Efes'in resmi forma ve spor giyim partneri olan bilcee, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı özel bir formayla kutluyor. Anadolu Efes, 29 Ekim 2023 Pazar günü oynanacak Galatasaray Ekmas ve 9 Kasım 2023 Perşembe oynanacak Zalgiris Kaunas maçında bu özel formayla parkede olacak. İlhamını bayrağımızdan aldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e olan derin saygı ve minneti yansıtan forma, ilhamını bayrağımızın kırmızısından alıyor. Anadolu Efes formasında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kırmızı zemin üzerinde silüeti yer alıyor.

Anadolu Efes oyuncuların gururla taşıyacağı forma, Türk milletinin Cumhuriyet değerlerine bağlılığını, birlik ve beraberlik ruhunu ve bağımsızlık tutkusunu yansıtıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Anadolu Efes – Galatasaray Ekmas maçında binlerce basketbolsever tarafından coşkuyla kutlanacak.