Trabzon’da Abdullah Avcı heyecanı! Taraftar Avcı’ya coşkulu bir karşılama yapacak

Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Abdullah Avcı’nın bu akşam şehre geleceği öğrenildi. Avcı’ya coşkulu bir karşılama yapılması bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2023 Güncelleme 11 Ekim 2023, 07:02
Trabzon’da Abdullah Avcı heyecanı! Taraftar Avcı’ya coşkulu bir karşılama yapacak

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica ile yolların ayrılması sonrası ikinci kez takımın başına getirilecek olan Abdullah Avcı, dün Bordo-Mavili Kulübün Başkanı Ertuğrul Doğan ile bir araya geldi.



Doğan ve Avcı'nın görüşmede anlaşma şartlarının son detaylarının yanı sıra bundan sonraki süreci masaya yatırdıkları belirlendi. Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenilen Abdullah Avcı'nın bu akşam Trabzon'a geleceği ve yarın yapılacak olan antrenmanda takımın başında olması bekleniyor. Avcı'ya Trabzonspor taraftar guruplarının da coşkulu bir karşılama yapacağı kaydedildi.


TRABZONSPOR'DA ÇOK MUTLUYUM
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Fountas'ın Trabzon'a adım attığı ilk andan itibaren kendisine olan yaklaşımdan ve şehrin futbola olan tutkusundan fazlasıyla memnun olduğu öğrenildi. Trabzon'da yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Yunan oyuncu, önümüzdeki haftalar içerisinde takımdaki yerini sağlamlaştırmak ve takımın hedefi olan çıkış sürecinde aktif rol almayı planlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN