Galatasaray'ın Manchester United’ı devirmesiyle en çarpıcı yorum Rio Ferdinand'dan geldi: "İçinden geçti"

Manchester United’ın efsane ismi Rio Ferdinand 3-2’lik maç için, “G.Saray, United’ın içinden geçti” dedi. Temsilcimizin zaferi Avrupa’da da büyük bir ses getirdi Independent:“United cehennemi bu kez İstanbul’da değil, evinde gördü.” Mirror: “Rezil bir yenilgi.” L’Equipe: “Manchester şaşkına döndü.” Kicker: “Türkler’den darbe.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2023 Güncelleme 05 Ekim 2023, 07:00
Galatasaray’ın Manchester United’ı devirmesiyle en çarpıcı yorum Rio Ferdinand’dan geldi: İçinden geçti

İÇİNDEKİLER

Şampıyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki 2. maçında deplasmanda Manchester United'ı 3-2 yendi. Cimbom'un aldığı zafer, Avrupa'da geniş yer tutarken, United'ın efsanesi Rio Ferdinand'dan da çok konuşulacak bir yorum geldi.

UNITED'IN İÇİNDEN GEÇTİLER
United'in efsanelerinden Rio Ferdinand, "G.Saray, fırsat geldiği anda Manchester United'ı cezalandırmayı başardı.

Burası Şampiyonlar Ligi ve hataya yer yok. Utanç verici bir durum. Galatasaray, sıcak bir bıçağın tereyağını delip geçmesi gibi içimizden geçti" ifadelerini kullandı.

REZİL BİR YENİLGİ TATTILAR
Öte yandan maç Avrupa'da da ses getirdi. İngiltere'den Independent, "30 yıl önce United, G.Saray maçı öncesi, 'Cehenneme hoş geldiniz' pankartıyla karşılanmıştı. 30 yıl sonra United cehennemi, İstanbul'da değil evinde gördü" yorumu yaparken, Daily Mirror, "United kendi etti, kendi buldu.

Rezil bir yenilgi tattı" ifadesine yer verdi. İtalya'dan La Gazzetta dello Sport, "Mauro Icardi, Manchester United ile dalga geçti", Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe de "Çılgınca maçta United, şaşkına döndü" ve Almanya'dan Kicker de "Türkler'den United'a darbe" yorumunu yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN