Zorbay Küçük için flaş yorum! "Szymanski'ye inanamadı!"

Süper Lig'in erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Başakşehir'i 4-0'la geçti. Editörümüz Görkem Ağgündüz, Kanarya'nın galibiyetini değerlendirirken o yıldızlar için övgü dolu ifadeler kullandı. İşte Ağgündüz'ün o yorumları...

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 11:41 Güncelleme 29 Eylül 2023, 11:41
Zorbay Küçük için flaş yorum! Szymanski’ye inanamadı!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon çıktığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe, yine de performansıyla zaman zaman izleyenleri ikna edemiyordu. Geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçını tartışmalı bir golle kazanan Fenerbahçe, kimilerine göre 'yine' bir test maçına çıkıyordu Başakşehir karşısında. Bu sezon taraftarının da 90 dakika yanında olduğu Fenerbahçe, tam 20 dakikada testi geçti. Djiku ve Szymanski'nin attığı klas gollerin yanında Duarte'nin kendi kalesine attığı gol hazırlanış bakımından oldukça güzeldi. Bu golün çalışılmış bir organizasyon olduğu ise Szymanski'nin ikinci golünde çıktı ortaya.

Fenerbahçe Başakşehir maçı için flaş yorum! Szymanski’ye hakem de inanamadı!

Fenerbahçe'de sezona iyi başlayan isimlerden Szymanski ve Djiku tabelayı değiştirirken, Fred ve İrfan Can Kahveci'nin performansı ise skora yansımadı. Ancak iki oyuncu da sahada tüm dengeleri değiştiren isimlerdendi. Fred orta sahanın tek hakimi olurken, attığı dikine ve delici paslarla takımı sürekli olarak atağa çıkarttı. Geçtiğimiz sezonki performansından eser kalmayan İrfan Can da sahada kaldığı bölüm boyunca oyunun her iki tarafında takımına yardımcı oldu.

Fenerbahçe Başakşehir maçı için flaş yorum! Szymanski’ye hakem de inanamadı!

Alanyaspor maçının ardından Djiku ve Becao'nun uzun yıllar aranan tandem olduğunu belirtmiştim. İkili Başakşehir'e dün isabetli şut attırmadı. Fenerbahçe'nin savunma performansında sezon başında günah keçisi ilan ettiğim Oosterwolde'nin de hakkını vermek lazım. Genç oyuncu maç boyunca sol koridoru Fenerbahçe adına işlerken, savunmada da hatasız oynadı. Ancak bireysel performansların yanında takım savunmasını da övmemiz gerek. Takımın 10 numarası Szymanski tam 2 pozisyonda rakip forvet Keny'den son adam olarak top çaldı. Ancak birinde hakem Zorbay Küçük de inanmamış olacak ki faul uydurup sarı kart verdi Polonyalıya.

Fenerbahçe Başakşehir maçı için flaş yorum! Szymanski’ye hakem de inanamadı!

Fenerbahçe'nin savunma performansını ve iştahını gösteren bir detay da karşılaşmanın son saniyelerinde yaşandı. Takım 4-0 önde olmasına rağmen Mert Hakan Yandaş topu kazanamadığı için dizlerini dövüyordu ve İsmail Kartal o saniyede bile savunmacılarından öne çıkmalarını istiyordu. Fenerbahçe'nin bu serisi elbet bir gün sona erecek ancak taraftarların her maçtan memnun olarak ayrılacağı ise kesin gibi...

Fenerbahçe Başakşehir maçı için flaş yorum! Szymanski’ye hakem de inanamadı!