A Milli Takım'da Alman modelinden İtalyan modeline geçildi! Vincenzo Montella dönemi başlıyor...

TFF milli takım teknik direktörlüğü için Vincenzo Montella ile anlaşma sağlandığını açıkladı. 27 Eylül Çarşamba günü İtalyan çalıştırıcıyla 3 yıllık sözleşme yapılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2023 Güncelleme 22 Eylül 2023, 06:59
A Milli Takım’da Alman modelinden İtalyan modeline geçildi! Vincenzo Montella dönemi başlıyor...

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım teknik direktörlüğü için Vincenzo Montella ile 3 yıllığına anlaşmaya varıldığı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Vincenzo Montella ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Sayın Vincenzo Montella'nın imza töreni 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecektir.

Sayın Vincenzo Montella'ya görevinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. Teknik direktör olarak sırasıyla Catania, Fiorentina, Milan ve Sevilla'da görev yapan Montella son olarak Adana Demirspor'u çalıştırdı. Samet Aybaba'nın yerine göreve başladığı Adana Demirspor'da, ilk sezonu ligi 9. sırada, ikinci sezonu ise 4. sırada noktalamış ve Mavi Şimşekler'in tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında oynamasını sağlamıştı.

Vincenzo Montella çarşamba günü atacağı imza ile milli takımın yabancı olarak 21'inci, İtalyan olarak da 4. teknik direktörü olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN