Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur: "Gelsinler bizi denetlesinler"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin eleştirilerine cevap veren Erden Timur, “TFF’sinden UEFA’sına herkes onlarca kez denetlesin” diyerek göndermede bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur: Gelsinler bizi denetlesinler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, kulübün eylül ayının Olağan Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye göndermede bulundu. Timur, "TFF'sinden UEFA'sına herkes onlarca kez denetlesin. Çünkü ahlaklı şekilde iş yapmanın karşılığı körü körüne, verisiz eleştirilmek olmamalı. Zerre kadar bir şey olmadığını anlatmak için aylarımı harcamaya hazırım. Rakip takımlar hep böyle şeyler konuşuyorlar. Her türlü denetime hazırım" dedi. Timur, "Türk futbol tarihinde ilk defa böyle bir kadro kuruldu. 13 tane Drogba, Sneijder, Melo ayarında oyuncumuz var" diye konuştu.



REKORLARA İMZA ATTIK
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yakaladıkları sportif ve mali başarının sürdürülmesi için camiadaki sevgi ve barış ikliminin korunması gerektiğini söyledi. Özbek, kulüp tarihinde rekor seviyede sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını belirterek, "Gelirimiz 200 milyon Euro'nun üzerine çıkıyor. Sponsorluklarla ilgili çalışmalarımız bitmedi. İnşallah yeni sponsorluklar ilave ederek bu rakamı büyüterek sizinle paylaşırız" dedi. Erden Timur ise beklenen gelirin 216 milyon Euro olduğunu ifade etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN