Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek'ten maksimum performans hedefi: "Elimden gelenin fazlasını yapmak ve oynamak istiyorum"

İsmail Kartal’ın saha içinde güvendiği isimlerden biri olan İsmail Yüksek, takımına maksimum katkı vermeyi hedefliyor. Dinamik orta saha, “Hoca ile iyi bir iletişimimiz var. Formayı hak eden alacaktır” görüşüne sahip.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2023 Güncelleme 16 Eylül 2023, 07:01
Fenerbahçe’nin yıldızı İsmail Yüksek’ten maksimum performans hedefi: Elimden gelenin fazlasını yapmak ve oynamak istiyorum

İÇİNDEKİLER

Hem Trendyol Süper Lig hem de UEFA Konferans Ligi'nde başarılı olmak isteyen Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularından İsmail Yüksek, bu sezon performansını daha da yukarıya çıkarmanın yollarını arıyor.

Düzenli olarak oynamak isteyen futbolcu, takım içindeki rekabetin başarıya pozitif şekilde yansıyacağı görüşünde. Yüksek, "Benim temel amacım takıma maksimum katkı vermek. İsmail Kartal ile iyi bir iletişimimiz var.

Elimden gelenin fazlasını yapmak ve oynamak istiyorum. Formayı hak eden alacaktır" görüşünü paylaştı. Bu sezon Fenerbahçe'de Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi olmak üzere toplam 9 maçta 727 dakika süre alan İsmail Yüksek, takımına 1 gol katkısı sağladı. 24 yaşındaki futbolcu, Türkiye A Milli Takımı'nda ise 3 maçta 129 dakika görev yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN