Fenerbahçe'de Miguel Crespo için ayrılık çanları çalıyor! Orta saha oyuncusuna Genoa kulübü talip oldu

Fenerbahçe'de Miguel Crespo için ayrılık çanları çalıyor. 2021-22 sezonunda Fenerbahçe’ye katılan Crespo, ilk dönemindeki performansını yakalayamadı. İşte sizler için derlediğimiz 25 Ağustos TAKVİM gazetesi spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2023 Güncelleme 25 Ağustos 2023, 06:54
Fenerbahçe’de Miguel Crespo için ayrılık çanları çalıyor! Orta saha oyuncusuna Genoa kulübü talip oldu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den ayrılacağı konuşulan isimlerden bir tanesi de Miguel Crespo. Portekizli futbolcunun takımda forma giyme şansı gerçekleşen transferlerin ardından oldukça azaldı.

Üstelik Crespo'nun görev aldığı orta saha mevkisine Fenerbahçe bir takviye daha yapacak. Crespo'yu en çok isteyen kulübün de Genoa olduğu ortaya çıktı. 4-1'lik Fiorentina yenilgisi sonrası Genoa'da transfer çalışmalarının hız kazandığı belirtilirken, Crespo için Fenerbahçe'nin 3-4 milyon Euro aralığında bir rakam talep ettiği haber detayında yer aldı.

Fenerbahçe 26 yaşındaki futbolcuyu 2021- 22 sezonu başında Estoril'den 1.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.



BAŞKANLARA ŞOK CEZA!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a 400'er bin lira para cezası verildiğini açıkladı. 3 başkana bu cezaların "Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki açıklamaları nedeniyle FDT'nin 38/2. maddesi uyarınca" verildiği de Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu.



SULTANLAR PANZER TANIMADI
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Almanya'yı 3-0 devirip, 5'te 5 yaptı. Sultanlar 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu 5. ve son maçında Almanya ile karşılaştı. Etkili bir oyun ortaya koyan millilerimiz, 25-15, 25-20 ve 28-26 biten setlerle rakibini 3-0 devirmeyi başardı. 79 dakika süren maçta rakibine karşı başta sona üstün bir oyun ortaya koyan ve daha önce grup liderliğini de garantileyen A Milli Takımımız, bu sonucun ardından 5'te 5 yaptı ve dünyaya yine ders verdi. Millilerimiz son 16 turunda 28 Ağustos'ta Belçika ile karşılaşacak. Yarı final, üçüncülük ve final maçları Brüksel'de oynanacak.

POTADA DÜNYA KUPASI VAKTİ
Filipinler'in yanı sıra Japonya ve Endonezya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2023 FIBA Dünya Kupası bugün oynanacak 8 maçla başlayacak. 32 takımın yer alacağı dev organizasyonda Türkiye ise bulunmuyor.



DJANINY PAHALI GELDİ
Trabzonspor'un transfer görüşmesi yapması için izin verdiği Djaniny Semedo'ya Süper Lig ekiplerinden Pendikspor talip olmuştu. Ancak oyuncuyla yapılan görüşmelerde Djaniny'nin yüksek rakamlar talep etmesi nedeniyle Pendikspor transferden vazgeçti.



ARAS KARGO İLE YENİ SÖZLEŞME
Trabzonspor, kargo firması Aras Kargo ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi. İlk olarak geçtiğimiz yıl kulübün 'Taşıma sponsoru' olan Aras Kargo, bu desteğini 2023- 2024 sezonunda da sürdürecek. Papara Park'ta düzenlenen imza törenine Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Genel Sekreter Kemal Ertürk, Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın ve kulüp genel müdürü Sinan Zengin katıldı. İmza töreninde konuşan Asbaşkan Kafkas, "Türk sporuna çeşitli alanlarda destek veren Aras Kargo'ya bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

SAVUNMADA REKABET ARTTI
Fırtına'da savunmada taşlar yerine oturuyor. Sezona bu mevkide şok sakatlıklarla başlayan Bordo-Mavililer'de teknik patron Bjelica'nın eli de güçlenmeye başladı. Hüseyin'in sakatlığını atlatması ve Rayyan Baniya'nın transferiyle alternatif sayısı 5'e yükseldi.

GUENDOUZİ LAZİO YOLUNDA
İtalyanlar, Marsilya ile Lazio'nun Galatasaray ile de anılan Matteo Guendouzi için anlaştığını yazdı. İddiaya göre; Marsilya 20, oyuncu da 3.5 milyon Euro kazanacak.

KONYA'NIN KONUĞU ANTEP
Süper Lig'in 3. haftasında bugün Konyaspor evinde Gaziantep FK'yı konuk edecek. Konya Büyükşehir Bedediye Stadyumu'nda saat 21.00'de start alacak karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak.

BURSASPOR'DA 3 İMZA
TFF 2. Lig ekibi Bursaspor, altyapıdan yetişen Baran Karagöz, Enes Gökhan ve Kerem Matışlı ile profesyonel sözleşme imzaladı. Açıklamada, 3 genç futbolcuya da başarılı bir sezon geçirmeleri dilendi.

DEV YARIŞ İÇİN GERİ SAYIM
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 58'incisi, 8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

EMİR KOCAELİ YOLCUSU
İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Emir Ortakaya'ya talip çıktı. Genç futbolcu için Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor'un devrede olduğu ve anlaşmanın sağlandığı aktarıldı. Transfer için resmi açıklamanın çok kısa sürede yapılması bekleniyor.

PENDİK MAÇI TEKRAR EDİLSİN
Beşiktaş resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Pendik maçının tekrarını istedi. Açıklamada, "Bugüne kadar hak yemedik, hakkımızı da yedirmeyiz. Hakkımız ligin 2. haftasında da 32. haftasında da yense aynı tonda tepkimizi ortaya koyar, hakkımızı talep ederiz. Hakkımızın teslim edilmesini ve maçın tekrarını talep etmekteyiz" denildi.

OMAR COLLEY YİNE ATTI
Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Omar Colley, Kiev maçını boş geçmedi. 1-1 biten Pendikspor maçında ağları havalandıran Gambiyalı futbolcu, Bükreş'teki maçta mücadelesiyle de taraftarlardan salkış aldı.

KENTE GELMEK İSTEMİYORLAR
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, bölgedeki depremler nedeniyle transferde zorluk çektiklerini anlattı. Güneş, "Başkanımız çalışıyor ama oyuncuların eşlerinin düşüncesi sebebiyle handikap yaşıyoruz" dedi.

F.BAHÇE DOĞUŞ ZİRVEDE
Yelken sporunun simgelerinden TAYKEker Olympos Regatta sona erdi. Moda- Trilye-Moda etaplarındaki yarışın birincisi 9 puan toplayan Barış Koncagül kaptanlığındaki Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat oldu.

ISNER KORTLARA VEDA ETTİ
Teniste en çok 'ace' atan sporcu unvanına sahip Birleşik Amerikalı raket John Isner, 38 yaşında kortlara veda etti. Isner, "Artık ailemle geçireceğim her saniyeyi sabırsızlıkla bekliyorum" açıklamasını yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN