Galatasaray'da savunmaya sürpriz Hollandalı! Erden Timur yeni transferin ipuçlarını verdi!

Son dakika transfer haberleri… Avrupa’da yoluna emin adımlarla ilerleyen Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, savunma hattına transfer yapmak için yoğun mesai harcıyor. Aslan’ın yeni hedefi ise İngiltere Ligi’nden… Öte yandan Erden Timur, Hakim Ziyech transferiyle ilgili de müjde verdi.

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2023, 13:40 Güncelleme 18 Ağustos 2023, 16:52
Galatasaray’da savunmaya sürpriz Hollandalı! Erden Timur yeni transferin ipuçlarını verdi!

İÇİNDEKİLER

Avrupa'da yoluna emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Sarı-Kırmızılılar, savunma hattına transfer yapmak için yoğun mesai harcıyor. Aslan'ın yeni hedefi ise İngiltere Ligi'nden…

BONSERVİS ÖDEMEYECEK
Yaz transfer sezonunda yıldız isimleri bir bir kadrosuna katan Galatasaray, Hakim Ziyech transferi için geri sayımda… 30 yaşındaki Faslı yıldızla anlaşan Galatasaray yönetimi, tecrübeli oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

ERDEN TİMUR İPUÇLARINI VERDİ
Hem 10 numarada hem de sağ kanatta oynayabilen solak yıldızın, Galatasaray'ın hücum hattını bambaşka bir seviyeye taşıması bekleniyor. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray Adası'nda düzenlenen yemek öncesi transfer öncesi önemli açıklamalara imza attı.

KONTROLLERİ BİTMEK ÜZERE
Erden Timur, Hakim Ziyech transferiyle ilgili müjde verdi. Timur, "Hakim Ziyech'in sağlık kontrolleri bitmek üzere. Transfer stratejimizi tam anlatamayız çünkü kartımızı açmış oluruz. Opsiyonlarımızı sürekli açık tutarak, ligde tekrar şampiyon olmayı ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefliyoruz. Stratejimiz, bu ikisini sağlayacak kadro oluşturmak" açıklaması yaptı.

ZANIOLO VİLLA İLE RESMİLEŞİYOR
Galatasaray, Ziyech transferi için geri sayıma geçerken İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo da Aston Villa'nın yolunu tutmak üzere… Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katıyor.

SÜPER LİG REKORU KIRILACAK
Transferde yıldız isimleri kadrosuna Galatasaray, geçtiğimiz sezonun devre arasında Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu transfer. Cimbom, yıldız oyuncu için İtalyan ekibine 15 milyon Euro bonservis ödemişti. Galatasaray, Zaniolo'nun Aston Villa'ya satışından bonuslarla birlikte 39.5 milyon Euro kazanacak. Bu satış Süper Lig rekoru olacak.

STOPERE SÜRPRİZ HOLLANDALI
Galatasaray stoper transferi için de büyük uğraş veriyor. Yıldız isimlerle kadrosuna güçlendiren Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Cimbom, İngiltere Ligi'nin köklü kulüplerinden Leeds United'ta forma giyen Hollandalı stoper Pascal Struijk ile yakından ilgileniyor.

NELSSON TAKTİĞİ UYGULANIYOR
Sarı-Kırmızılılar'ın transferde stoper havuzunda yer alan Struijk için önümüzdeki günlerde resmi temasların başlaması bekleniyor.

Galatasaray, tıpkı Victor Nelsson transferinde olduğu gibi potansiyeli yüksek olan oyuncuyu kadrosuna katarak ileride yüksek bedellerle elinden çıkarmayı planlıyor.

PREMIER LİG'DE 85 MAÇA ÇIKTI
2020 yılından beri Leeds United'ta forma giyen 24 yaşındaki Hollandalı stoper, 85 kez Premier Lig'de forma giydi. Kariyerinde 144 maça çıkan genç oyuncu 14 gol atarken 5 de asist yaptı. Temaslı oyunu seven ve fizik gücü ile dikkat çeken Struijk, sol bek ve ön libero bölgelerinde görev alabiliyor.