Beşiktaş Nino için geri sayımda! Mutlu sona çok yakın

Beşiktaş, 26 yaşındaki stoperin transferini bitirmek için hem Fluminense hem de Cricuma ile görüşmelerde son aşamaya geldi. Beşiktaş'ın taksitler halinde ödenecek 6 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2023 Güncelleme 25 Temmuz 2023, 06:57
Beşiktaş Nino için geri sayımda! Mutlu sona çok yakın

İÇİNDEKİLER

Lyanco'yu İstanbul'a getiren ancak sağlık raporları nedeniyle transferi iptal eden Beşiktaş gözünü Fluminense'de forma giyen Nino'ya çevirdi.

Siyah-Beyazlılar bu transferi bir an önce sonuçlandırmak istiyor. Beşiktaş'ın taksitler halinde ödenecek 6 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu öğrenildi. Fluminense'nin Beşiktaş'ın ilk teklifini kabul etmediği ancak ikinci görüşmede Brezilya kulübünün inadının kırıldığı belirtildi.



Nino'nun hakları iki kulüpte bulunuyor. 26 yaşındaki oyuncunun bonservisinin yüzde 60'ı Fluminense'de... Yüzde 40'ı ise Criciuma'da bulunuyor. Beşiktaş, Nino'nun haklarının tamamanı almak için Fluminse'ye 3.6, Criciuma'ya ise 2.4 milyon Euro teklif etti. Transferin kısa süre içinde bitmesi bekleniyor.

MELO'NUN KAPTANI
NINO henüz 26 yaşında olmasına rağmen kadrosunda Felipe Melo, Marcelo, Alan ve Marlon gibi tanınmış, tecrübeli isimlerin olduğu Fluminense'nin kaptanlığını yapıyor. Başarılı futbolcu Fluminense'ye transfer olduğu 2019'dan bu yana takımın banko stoperi durumunda. Transferin gerçekleşmesi halinde Nino ilk kez Brezilya dışında oynayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN