Uruguaylı yıldız Maxi Gomez'e İspanya'dan teklif!

Trabzonspor'da forma giyen Uruguaylı yıldız Maxi Gomez'i İspanyol ekipleri kadrosuna katmak istiyor. İlk teklif Granada’dan geldi. İspanyol ekibinin teklifinin detayları henüz netleşmezken kulüpler arasında görüşmeler sürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2023 Güncelleme 20 Temmuz 2023, 06:59
Uruguaylı yıldız Maxi Gomez’e İspanya’dan teklif!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un İspanyol golcüsü Maxi Gomez'in takımdan ayrılışı için geri sayım sürüyor. Forvet bölgesine bir takviye yapmak isteyen ve bu nedenle Maxi Gomez'i göndermek isteyen Bordo-Mavililer, bu oyuncu için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

İsmi birçok İspanyol kulübü anılan Maxi Gomez için ilk girişimi ise Granada yaptı. İspanyol ekibinin teklifinin detayları henüz netleşmezken kulüpler arasında görüşmeler sürüyor. Granada'nın teklifi sonrasında diğer İspanyol kulüplerinin de resmi teklifte bulunması bekleniyor.



1. LİG'DE FİKSTÜR ÇEKİLDİ
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekimi yapıldı. 6 Şubat'taki depremden etkilenen Yeni Malatyaspor bu sezon da ligde yer alamayacağını bildirdi. Bu nedenle lig 18 takımla oynanacak. 11 Ağustos'ta başlayacak 1. haftanın programı şöyle: G.BirliğiÜmraniye, Bolu-Adana, Kocaeli-Manisa FK, Erzurum- Bandırma, Tuzla-Çorum, Keçiörengücü-Eyüp, Giresun-Bodrum, Ş.Urfa-Altay, Göztepe-Sakarya.



AMIRI İDDİASI
Orta sahaya takviye yapması beklenen Trabzon'un Leverkusen'den 26 yaşındaki Alman orta saha Nadiem Amiri'yi gündemine aldığı öne sürüldü. Amiri'nin 1 yıl daha kontratı var.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN