Beşiktaş'ta Ekuban sürprizi! Beşiktaş Trabzonspor'un eski yıldızı için atağa kalktı: Teknik direktör Şenol Güneş onay verdi...

Beşiktaş Trabzonspor'un eski yıldızı için atağa kalktı. Genoa forması giyen 29 yaşındaki golcünün transferi için teknik direktör Şenol Güneş de onay verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2023 Güncelleme 21 Haziran 2023, 09:44
Beşiktaş’ta Ekuban sürprizi!  Beşiktaş Trabzonspor’un eski yıldızı için atağa kalktı: Teknik direktör Şenol Güneş  onay verdi...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yeni sezon öncesi forvet hattını güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Siyah- Beyazlılar'da gündeme gelen son isim ise Ganalı forvet Caleb Ekuban oldu.

Trabzonspor forması altında gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren ve sonrasında İtalya'nın yolunu tutan Ganalı yıldız, Çizme'de umduğunu bulamadı. 2021 yılından beri Genoa'da forma giyen ve sözleşmesi gelecek yaz sona erecek olan tecrübeli futbolcu da İtalya'dan ayrılmayı planlıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de Ekuban hamlesine olumlu yaklaştığı ve çok yönlü bir oyuncu olarak tanımladığı belirtildi.

Trabzonspor'da santrafor ve forvet arkası olarak görev yapan ve hücum hattının her bölgesinde görev alabilen Ganalı yıldız için çalışmaların daha da hızlanacağı öğrenildi. Ekuban, Trabzonspor'da 103 maçta görev alırken 29 gol ve 18 asist üretti.

48 MAÇTA OYNADI
Genoa'da ise 2021 yılından beri 48 maçta forma giydi. 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Ekuban, Leeds United, Chievo ve Partizani gibi takımlarda da görev aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN