Rota yeniden Fofana! Galatasaray İngiliz ekibi Chelsea'de oynayan Fildişili yıldız için planını yaptı...

Hücum hattına takviye yapmak isteyen G.Saray, gözünü Chelsea’nin genç yıldızı David Fofana’ya dikti. İngiliz deviyle temas kuran Aslan, Fildişili yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2023 Güncelleme 15 Haziran 2023, 06:58
Rota yeniden Fofana! Galatasaray İngiliz ekibi Chelsea’de oynayan Fildişili yıldız için planını yaptı...

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Galatasaray, alternatifli bir kadro kurmak için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Sarı- Kırmızılılar, İngiltere Premier Lig temsilcisi Chelsea forması giyen hücum oyuncusu David Fofana'yı yeniden gündemine aldı ve transfer planını da yaptı.

OPSİYONLU KİRALAMA
Transfer sürecini yürüten Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un Chelsea ile 30 Haziran 2029 tarihine kadar sözleşmesi bulunan David Fofana için temaslara başladığı ortaya çıktı.

Cimbom, ülkesi Fildişi'nde 'Yeni Didier Drogba' olarak tanımlanan futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor. 10 milyon Euro değeri bulunan futbolcu santrfor, sağ açık ve sol açık mevkilerinde oynayabiliyor olması nedeniyle de cazip bir isim durumunda.



FOFANA OYNAMAK İSTİYOR
2022'de Norveç temsilcisi Molde'de oynadığı 24 maçta 15 gol, 3 asist üreterek Chelsea'nin dikkatini çeken futbolcu daha sonra Ada ekibine katılmıştı.

Chelsea'de son sezonda sadece 3 Premier Lig maçında forma giyebilen Fofana'nın da daha fazla oynayabileceği bir takıma kiralanmaya sıcak bakabileceği belirtildi. Futbol kariyerinde şu ana kadar 71 maça çıkan Fildişili yetenek, rakip ağları 25 kez sarstı ve 10 kez de asist yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN