Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey'e Panzer kancası: 15 milyon euro bekliyor!

G.Saray’da bu yıl öne çıkan isimlerden olan Sacha Boey’a Alman kulübü Wolfsburg talip oldu. Boey’un menajeriyle temas kuruldu. Cimbom, satıştan 15 milyon euro gelir hedefliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2023 Güncelleme 15 Mayıs 2023, 06:58
Galatasaray’ın Fransız yıldızı Sacha Boey’e Panzer kancası: 15 milyon euro bekliyor!

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey'un taliplileri artmaya devam ediyor. Birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan Fransız sağ beke Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Wolfsburg da talip oldu.

BAKÜ'NÜN YERİNE BOEY
Bu sezon Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmez isimlerinden biri olarak dikkatleri çeken Sacha Boey ile ilgili Wolfsburg'un planı netleşti. 'Kurtlar', İngiltere Premier Lig kulüplerinin radarında bulunan 25 yaşındaki Ridle Baku'nun satılmasının ardından sağ bek mevkisine transfer yapacak. Wolfsburg'un Baku'dan doğacak boşluğu Boey ile kapatmayı planladığı ve harekete geçtiği ortaya çıktı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME
Sporting Lizbon, Lyon, Crystal Palace ve Eintracht Frankfurt gibi kulüplerin listesinde yer alan Boey'un transferi için Wolfsburg resmi temaslara da başladı. Oyuncunun menajeriyle irtibata geçen Panzerler, Galatasaray ile de masaya oturmayı planlıyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim, bu sezon 30 maçta forma giyen ve 1 gol, 3 asistlik performans ortaya koyan futbolcunun satışından en az 15 milyon euro gelir elde etmeyi hedefliyor. Galatasaray'dan önce Rennes ve Dijon'da da oynayan Boey yeni bir maceraya sıcak bakıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN