Cimbom’da büyük heyecan! Kadrodaki 28 futbolcudan 19’u ilkleri yaşayacak

Başakşehir galibiyetiyle mutlu sona dev bir adım atan Galatasaray’da farklı bir heyecan yaşanıyor. Kadrodaki 28 futbolcudan 19’u kariyerlerindeki ilk lig şampiyonluğu için geri sayım yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2023 Güncelleme 10 Mayıs 2023, 06:59
Cimbom’da büyük heyecan! Kadrodaki 28 futbolcudan 19’u ilkleri yaşayacak

İÇİNDEKİLER

Muhteşem taraftarı önünde aldığı Başakşehir galibiyetiyle 23. şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray'da büyük bir coşku yaşanıyor. Bitime 4 maç kala takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 5 puan fark atan Sarı-Kırmızılılar'da farklı bir heyecan da var. Galatasaray eğer sezon sonunda ipi göğüslerse kadroda yer alan 28 futbolcunun 19'u ilk kez şampiyonluk kupası kaldıracak.



GENÇLER DE GÜN SAYIYOR
Takımın kilit isimlerinden Boey, Nelsson, Abdülkerim, Mertens, Kerem, Zaniolo, Yunus, Barış Alper ve Dubois'nın yanı sıra Kaan Ayhan, Ross, Adekugbe, Kazımcan, Berkan, Okan Kocuk ve Yusuf Demir kariyerinde bir ilki yaşamaya hazırlanıyor. Yine takımın genç isimleri Jankat, Baran ve Hamza da ilk şampiyonluk için geri sayım yapıyor. Takım içindeki bu atmosferin, Florya'daki enerjiyi ve motivasyonu üst seviyeye çektiği de ifade ediliyor.



İŞTE İLKİ YAŞAYACAKLAR
Sacha Boey
Nelsson
Abdülkerim
Mertens
Kerem
Zaniolo
Yunus Akgün
Barış Alper
Dubois
Kaan Ayhan
Ross Jensen
Adekugbe
Kazımcan
Berkan
Okan Kocuk
Yusuf Demir
Jankat
Baran Aksaka
Hamza Akman

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN