Lider Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti

Başakşehir, 12’de Szysz ile 1-0’ı yakaladı. 20’de Kaan Ayhan ile eşitliği sağladı. 30’da Aleksic sahne aldı... G.Saray, 51’de Icardi ile 2-2 yapsa da son sözü 66’da Szysz söyledi. Başakşehir yarı finalde Ankara gücü ile eşleşti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2023 Güncelleme 06 Nisan 2023, 07:02
Lider Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti

İÇİNDEKİLER

Başakşehir Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ı 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

12. dakikada Serdar Gürler'in pasıyla topla buluşan Szysz, ceza sahasına girdikten sonra vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 0-1. 16'da Ceza sahasında topu alan Icardi'nin vuruşu direkten döndü.

ICARDİ İNDİRDİ, KAAN BİTİRDİ
20'de Icardi'nin indirdiği topu Kaan Ayhan ağlara gönderdi: 1-1. 30'da Figueiredo'nun yerden ortasında Aleksic topu ağlara gönderdi: 1-2. Başakşehir ilk yarıyı önde tamamladı.


GOLÜN ASİSTİ ZANİOLO'DAN
51'DE Zaniolo'nun ortasını kale dibinde Icardi tamamladı: 2-2. 66'da Başakşehir bir kez daha öne geçti. Mahmut'un şutu Muslera'dan sekti. Seken topu Szysz tamamladı: 2-3.


GOMİS'İN KAFASI DİREKTE!
86'da Gomis'in kafa vuruşu direkten geri geldi. Galatasaray maçın kalan dakikalarında gol bulumayınca Başakşehir adını yarı finale yazdırdı. Başakşehir yarı finalde A.Gücü ile karşılaşacak



CİMBOM'DA İSYAN VAR!
G.saray, Başakşehir maçı sonrası bir kez daha MHK Başkanı Lale Orta'yı istifaya davet etti. Sarı-Kırmızılıların yediği 2. gol öncesi Serdar Gürler'in ayağını tehlikeli bir şekilde kaldırdığı anın görüntüsü, "Kasıt VAR", Ömer Ali'nin eline çarpan topun görüntüsünü, "Art niyet VAR" ve topun Lima'nın eline çarptığı videoyu, "Operasyon VAR" diyerek paylaşıldı. Her tweette #LaleOrtaİSTİFA hashtagi yazıldı.



PENALTI DEMEYE KORKUYORUZ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonu üzgündü. Buruk, "Kupayı kazanmak istiyorduk. Bundan sonra fikstürümüz daha iyi olacak. Kafamızı kaldırıp devam edeceğiz. Başakşehir direkt toplarla çıkmak istedi. Daha çok pozisyona giren bizdik. İki golümüz iptal edildi" dedi.

OYUNCULARIN KAFASI KARIŞTI
Ana hedeflerinin lig olduğunu kaydeden Buruk, hakem hataları dolayısıyla oyuncuların kafalarının karıştığını söyledi. Buruk, "Oyuncuların ligdeki son haftalar için korkuları var. Bu kadar görüntü varken hatalar üzüyor. Kararlara, soyunma odasında büyük tepkiler var" ifadelerini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU OYUNDAN ATILDI
Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakeme itirazlarının ardından ikinci sarı karttan oyundan atıldı. Genç teknik adam tribünlere giderken sinirlerine hakim olamadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN