Galatasaray’a Patrick van Aanholt müjdesi! İmdada komşu yetişti

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray’da bir türlü bekleneni veremeyen Patrick van Aanholt için Olympiakos harekete geçti. Okan Buruk’un devre arasında takımdan göndermek istediği Hollandalı futbolcu için Galatasaray, Yunan devi ile önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

Giriş Tarihi 15 Aralık 2022, 13:33 Güncelleme 15 Aralık 2022, 14:30
Galatasaray’a Patrick van Aanholt müjdesi! İmdada komşu yetişti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a transfer olduğu günden beri bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Hollandalı yıldız ile ilgili flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un devre arasında takımdan ayrılmasını istediği tecrübeli oyuncuya Yunanistan devi talip oldu.

MASAYA OTURACAKLAR
Yunanistan Ligi'nin güçlü ekiplerinden Olympiakos, Ocak ayı transfer döneminde Patrick van Aanholt'u kiralık olarak renklerine katmak için harekete geçti. Pire ekibinin, bu transfer için önümüzdeki günlerde Galatasaray Yönetimi ile masaya oturması bekleniyor.

BONSERVİSSİZ GELDİ
Galatasaray'ın, tecrübeli oyuncunun Olymipakos ile maaş konusunda anlaşması durumunda transferine kolaylık sağlaması bekleniyor. 32 yaşındaki Hollandalı futbolcu, 2021 yılında bedelsiz olarak kadroya dahil edilmişti.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ
Güncel piyasa değeri 3.2 milyon Euro olan sol kanat oyuncusunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Tecrübeli futbolcu, Wigan, Chelsea, Leicester City, Coventry City, Vitesse ve Sunderland gibi takımların da formasını giydi.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI
Cimbom'un büyük umutlarla transfer ettiği van Aanholt bu sezon 7 Süper Lig maçında forma giydi. Gol ve asist üretemedi. Galatasaray kariyerinde 57 maçta görev alan Hollandalı, 3 gol atarken 5 asist yaptı.

KARİYER PERFORMANSI
Tecrübeli futbolcu, kariyerinde 438 karşılaşmada görev alırken 36 gol ve 37 asist üretti. Patrick van Aanholt kariyeri boyunca sadece 1 kez kırmızı kart gördü. Yıldız futbolcu, Hollanda Milli Takımı'nda ise 19 kez forma şansı buldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN