Son dakika: A Milli Takım Gürcistan'a karşı mağlup

Son dakika haberi... A Milli Erkek Basketbol Takımı, A Grubu üçüncü maçında Gürcistan ile normal sürede 68-68, uzatmada ise 75-75 berabere kaldı. Nefes kesen mücadele ikinci kez uzatmaya gitti. Mücadelenin sonunu etkili oynayamayan millilerimiz, mücadeleden 88-83 mağlup ayrıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Eylül 2022, 22:38 Güncelleme 04 Eylül 2022, 22:40
Son dakika: A Milli Takım Gürcistan’a karşı mağlup

İÇİNDEKİLER

A Milli Erkek Basketbol Takımı, A Grubu üçüncü maçında Gürcistan ile normal sürede 68-68, uzatmada ise 75-75 berabere kaldı. Nefes kesen mücadele ikinci kez uzatmaya gitti. Mücadelenin sonunu etkili oynayamayan millilerimiz, mücadeleden 88-83 mağlup ayrıldı.

FURKAN KORKMAZ DİSKALİFİYE OLDU

Karşılaşmanın bitimine 4 dakika 26 saniye kala milli basketbolcumuz Furkan Korkmaz ile Duda Sanadze arasında tartışma çıktı. Birbirinin üzerine yürüyen iki oyuncuyu takım arkadaşları güçlükle ayırdı. Furkan Korkmaz ile Duda Sanadze arasında yaşanan gerilimin ardından her iki oyuncu da diskalifiye edildi.

BİR DİSKALİFİYE DE ERGİN ATAMAN'A

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Cedi Osman'a çıkan sportmenlik dışı faul sonrasında yaptığı itiraz nedeniyle oyundan ihraç edildi.

İKİ MAÇ SONRA KAYBETTİK

A Milli Erkek Basketbol Takımı, A Grubu'nun ilk maçında Karadağ'ı 72-68, ikinci maçta ise Bulgaristan'ı 101-87 mağlup etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN