Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan'ın yeni adresi belli oldu! Hollanda yolcusu

Genç yaşında Beşiktaş'a katılan ve geçtiğimiz sezon sonunda kulübü ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından siyah beyazlılardan ayrılan Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi belli oluyor. Yıldız futbolcunun, Hollanda ekibi Groningen ile anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2022, 15:40 Güncelleme 29 Ağustos 2022, 16:10
Beşiktaş’tan ayrılan Oğuzhan’ın yeni adresi belli oldu! Hollanda yolcusu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve henüz bir takımla anlaşmaya varamayan tecrübeli oyuncunun geleceği netlik kazanıyor. Siyah beyazlılardaki son döneminde istenilen düzeye çıkamayan yıldız oyucu yeniden Hollanda'ya dönme hazırlığında…

Temmuz ayından beri boşta olan Oğuzhan Özyakup ile Hollanda Ligi ekiplerinden Groningen'in yakından ilgilendiği öne sürüldü. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun da bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

ARSENAL ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Arsenal U21 takımından 2012 yılında Beşiktaş'a 500 bin Euro bedelle transfer olan Oğuzhan Özyakup, Hollanda Ligi ekibi AZ Alkmaar altyapısından yetişti. Süper Lig'de 226 karşılaşmada forma giyen yıldız futbolcu 29 gol atarken 41 de asiste imza attı.

Kariyerinde ise 357 maçta 42 gol ve 74 asiste imza atan Oğuzhan'ın güncel piyasa değeri ise 1 milyon Euro…

HOLLANDA'YA DÖNMEK İSTİYORDU

Türk Milli Takımı'nda ise 43 kez forma giyen Oğuzhan için Süper Lig'in yeni takıma İstanbulspor da transfer teklifine bulundu. Ancak tecrübeli oyuncu bu transfer teklifini Hollanda'ya dönmek için geri çevirdi.

Oğuzhan Özyakup, Süper Lig'deki son 2 sezonunda sakatlığı nedeniyle 22 karşılaşmada forma giyemedi. Oğuzhan geçen sezon 17 maçta 1 asistle mücadele etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN