Galatasaray'dan sürpriz forvet hamlesi: Sanchez'i aldınız Dieng'i verin

Galatasaray Driens Mertens’in ardından forvet bölgesine bir takviye daha yapmak istiyor. Alexis Sanchez için yaptığı girişimlerden sonuç alamayan sarı kırmızılılar, Şilili yıldızın Marsilya'ya imza atmasıyla fırsat transferi şansı yakadı. Transfer komitesi Sanchez’in transferi sonrası 4. forvet durumuna düşen Bamba Dieng için düğmeye bastı.

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2022, 13:32 Güncelleme 10 Ağustos 2022, 14:19
Galatasaray’dan sürpriz forvet hamlesi: Sanchez’i aldınız Dieng’i verin

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın transferi için büyük çaba harcadığı Şilili yıldız Alexis Sanchez tercihini Marsilya'dan yana kullandı. Ancak yönetim, Sanchez'in Fransız kulübüne transferini fırsata çevirmek için flaş bir hamle yaptı.

DİENG İÇİN FIRSAT DOĞDU
Sarı-Kırmızılılar, Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'la sorunlar yaşayan ve Alexis Sanchez'in transferi sonrası 4. forvet durumuna düşen Bamba Dieng için düğmeye bastı.

Geçtiğimiz sezon yaptığı büyük çıkışla dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki forvet, bu sezon Tudor'un gelişi sonrası gözden düşmüş durumda. Galatasaray'ın Dieng için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

İLERİ UÇTA GÖREV YAPIYOR
Geçen sezon 46 karşılaşmada 9 gol ve 3 asistlik performansıyla ön plana çıkan Senegalli yıldız, ileri uçta her bölgede görev yapabiliyor.

CENK ERGÜN DEVREDE
Marsilya'nın 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bamba Dieng'i kiralamaya sıcak baktığı ancak satın alma opsiyonu konusunda sıkıntı yaşanabileceği belirtiliyor.

Yönetimin bu transferde futbol direktörü Cenk Ergün'ün Igor Tudor'la yakın ilişkisini de koz olarak kullanmayı planladığı gelen bilgiler arasında.

11 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Geçtiğimiz yıl sadece 400 bin Euro karşılığında Senegal kulübü Diambars'tan transfer edilen Bamba Dieng 11 kez milli takım formasını giydi.
1.78 boyundaki genç yıldız patlayıcı sürati ve etkili şutları ile ön plana çıkıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN