Fransa'da Tudor isyanı! Galatasaray'ın eski hocasını göndermek için imza kampanyası başlatıldı

Yaz döneminin başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın başına geçen Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor'un başı dertte... Sezon öncesi hazırlık maçları kapsamında 4 karşılaşmaya çıkan Tudor, bu maçlardan sadece 1 beraberlik çıkarabildi. Marsilya taraftarları ise hocanın performansından hiç memnun değil. İşte Tudor'un Marsilya macerasından detaylar...

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2022, 13:35 Güncelleme 01 Ağustos 2022, 13:42
Fransa’da Tudor isyanı! Galatasaray’ın eski hocasını göndermek için imza kampanyası başlatıldı

İÇİNDEKİLER

2017-2018 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor kısa bir süre önce sürpriz bir şekilde Marsilya'nın başına geçmişti. Fransız ekibinin Sampaoli'den boşalan koltuğa Hırvat teknik adamı getirmesi büyük şaşkınlık yaratmıştı.

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA

Geçtiğimiz sezon Serie A'da Verona'yı çalıştıran ve başarılı sonuçlara imza atan Tudor'un Fransa macerası kötü başladı. Marsilya şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında beklentilerin çok altında kaldı.

3 MAĞLUBİYET 1 BERABERLİK

Fransız ekibi son 4 hazırlık maçını da kazanamazken Milan'a 2-0, Middlesbrough'ya 2-0 ve Norwich City'ye 3-0 mağlup oldu. Tudor'un ekibi bu süreçte ayrıca Betis ile de 1-1 berabere kaldı.

OYUNCULARLA SORUN YAŞIYOR

Hırvat hocanın ayrıca bazı futbolcularla sorunlar yaşamaya başlaması dikkatleri çekiyor. Kısa süre önce idmanda takımın önemli isimlerinden Gerson'la sert bir tartışma yaşayan Tudor'un forvet oyuncusu Dieng'le de arasının bozuk olduğu belirtiliyor.


Yaşanan bu gelişmelerin ardından Marsilya taraftarı isyan bayrağını açtı. Sosyal medya üzerinden "Tudor Out" hasthagi ile kampanya başlayan taraftarlar, tecrübeli teknik adamın görevden alınmasını istiyor.


İşte yapılan yorumlardan bazıları:
-Geçen yılki en iyi forvetimiz Dieng, Tudor buraya geldiğinden beri bir dakika bile oynamadı.


-Futbol tarihinin en kötü teknik direktörüne sahibiz.


-Şu anda Marsilya'da hiçbir şey beni Tudor kadar rahatsız etmiyor.


- Çok geç olmadan kampanyayı başlatalım. Dieng ayrılıyor, soyunma odası karışık ve sezon kötü başlıyor!


- Bu kadar kısa sürede bütün Marsilyalılar tarafından nefret edilmek büyük başarı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN