Fenerbahçe’nin süper yeteneği Arda Güler ile ilgili çıkan iddia bomba etkisi yaratacak

Bundesliga’dan önemli bir kulübün 17 yaşındaki futbolcunun ailesiyle temas kurduğu, bu kulübün B.Münih veya Dortmund olduğu iddia edildi. Arda’nın teklife sıcak baktığı ancak bazı konularda çekingeler yaşadığı belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2022 Güncelleme 07 Haziran 2022, 06:58
Fenerbahçe’nin süper yeteneği Arda Güler ile ilgili çıkan iddia bomba etkisi yaratacak

İÇİNDEKİLER

Çiçeği burnunda teknik direktörü Jorge Jesus yönetiminde transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe'de can sıkacak bir iddia kulislerle konuşuluyor.



BABASI DA SICAK BAKIYOR
İddialara göre Sarı-Lacivertli takımın süper yeteneği Arda Güler'e Almanya'dan çok ciddi bir talip çıktı. Bundesliga'nın önemli bir kulübünün 17 yaşındaki futbolcunun direkt ailesiyle temasa geçerek teklif yaptığı, bu kulübün Bayern Münih veya Borussia Dortmund olduğu öne sürülüyor. Arda Güler ve babasının teklife sıcak baktığı ancak "Fenerbahçe'yi yüz üstü bırakıp gitti" eleştirileriyle karşı karşıya kalmaktan çekindikleri belirtiliyor. Kısa süre önce Sarı- Lacivertli kulüple 2025 yılına kadar sürecek olan yeni sözleşme imzalayan genç yıldızın sözleşmesinde 20 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli olduğu ifade ediliyor. Arda Güler'e talip olan kulübün bu parayı hemen ödemeye hazır olduğu ve yıldız futbolcuyu ikna için uğraştığı gelen bilgiler arasında.



ŞAMPİYON YAP, ÖYLE GİT!
Başkan Ali Koç'un yaşanan gelişmeler sonrası Arda Güler ile bir görüşme yaptığı ve "Bu sezon şampiyon olalım, sonra seni alkışlarla Avrupa'ya uğurlayalım" dediği iddia ediliyor.



284 DAKİKADA TAM 6 GOLE KATKI YAPTI
GERİDE bıraktığımız sezon Süper Lig'de 12 maça çıkan Arda Güler sadece 284 dakika sahada kalmasına rağmen 3 gol ve 3 asistlik harika bir performans sergilemişti. U17 Milli Takımımız'ın da formasını giyen Arda Güler 10 maçta 4 gol attı. Genç yıldız Avrupa'nın transferdeki gözdelerinden.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN