Bordo-Mavili taraftarların sevgilisi Anthony Nwakaeme yuvada kalıyor

Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek Anthony Nwakaeme, Al Hilal’in 5 milyon Euro’luk teklifini geri çevirdi. ‘Fırtına ile yola devam’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2022 Güncelleme 17 Şubat 2022, 06:59
Bordo-Mavili taraftarların sevgilisi Anthony Nwakaeme yuvada kalıyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'a geldiği günden beri ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız tüm taraftarların beğenisini kazanan Anthony Nwakaeme yuvada kalıyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuya Suudi Arabistan ekibi Al Hilal yıllık 5 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Ancak Nwakaeme menajerinin bu teklifini geri çevirdi. Kısa süre içinde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile bir araya gelecek olan Nwakaeme'nin yeni sözleşmeyi imza atması bekleniyor.



AYRILMIYORUM
Nwakaeme'nin takım arkadaşlarına, "Gelecek yıl da buradayım" dediği öğrenildi. Trabzonspor, Nwakaeme ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme konusunda anlaştı. Nwakaeme, 1 milyon Euro'su bonus olmak üzere 2.5 milyon Euro'luk teklifi kabul ederek menajerini Türkiye'ye çağırdı. 2018'de Hapoel Beer Sheva'dan 1.1 milyon Euro'ya transfer edilen 32 yaşındaki yıldız bu sezon ligde 6 gol atıp, 8 asist yaptı.

DEĞERİNİ 3'E KATLADI
Nwakaeme Trabzon'a geldiğinde değeri 1.5 milyon Euro'ydu. Şimdi ise 5 milyon Euro'luk değere sahip.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN