Ya tamam ya devam! Pereira en kritik maçına çıkıyor

Fenerbahçe’nin gündeminde olan Karagümrük’ün hocası Farioli’nin istifa ettiği şeklindeki iddialar sıcak saatlere neden oldu! Gaziantep’te olası puan kaybı Pereira’nın gidişine neden olabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2021 Güncelleme 13 Aralık 2021, 07:00
Ya tamam ya devam! Pereira en kritik maçına çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında teknik direktör Vitor Pereira'nın gönderilmesi gündeme gelmiş, 1 numaralı teknik direktör adayı olarak da Fatih Karagümrük'ün hocası Francesco Farioli'nin ismi ön plana çıkmıştı. İtalyan teknik adamın dün Karagümrük'ten istifa ettiğine dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Resmi açıklama gelmese de hareketli saatler yaşandı.



İDDİALAR ADETA HAVADA UÇUŞTU
Fenerbahçe Kulübü'ne yakın kaynaklar Sarı- Lacivertli takımın bugün Gaziantep'te alacağı muhtemel puan kaybı sonrasında teknik direktör Pereira ile yolların ayrılabileceği ve akabinde İtalyan teknik adam Farioli ile masaya oturabileceğini iddia ettiler. Yönetim sessiz kalsa da spekülasyolar adeta havada uçuştu.



HALEF İLE SELEF KARŞI KARŞIYA...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bugün belki de Sarı-Lacivertli takımda en kritik maçına çıkacak. Bu kritik maçın Fenerbahçe'nin geçen sezonki hocası Erol Bulut'un takımı Gaziantep ile olması ise durumu daha da ilginç bir hale getiriyor. Gaziantep maçı 3 puanlık bir maçtan daha fazla bir anlama sahip oldu.



FENER'DE 4 EKSİK VAR
Fenerbahçe'de kritik Gaziantep maçı öncesinde 4 eksik göze çarpıyor. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Enner Valencia, Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra cezası bulunan İrfan Can Kahveci karşılaşmada görev alamayacak. Gaziantep'te ise Jefferson ve Merkel'in sakatlıkları bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN