Gökhan Gönül kızardı Fenerbahçe, Alanya’da iki puan bırakıp çok büyük bir yara aldı

Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Fenerbahçe'nin lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 5 oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2021 Güncelleme 30 Nisan 2021, 06:59
Gökhan Gönül kızardı Fenerbahçe, Alanya’da iki puan bırakıp çok büyük bir yara aldı

İÇİNDEKİLER

Fener'e büyük darbe... Sarı- Lacivertliler, Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Kanarya bitime 4 maç kala lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düştü. 22. dakikada Caner Erkin'in sol çaprazdan sert şutunu Marafona kurtardı.

PENALTI VAR'DAN DÖNDÜ
23'te Salih'in şutu direkten döndü. 28'de Fener penaltı kazandı. Ancak VAR incelemesi sonrası ofsayt kararı çıktı ve penaltı iptal edildi. 35'te Berkan vurdu, Harun çıkardı.

DAVİDSON İNANILMAZI YAPTI
43'te Gökhan, Davidson'a faulü sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı. 62'de Mustafa Pektemek arka direkte topa vuramadı. 64. dakikada Davidson boş kaleye golü atamadı.

ALANYA'NIN 3 ŞUTU DİREKTE!
67'de Juanfran'ın şutu direkten döndü. 75'te Efkan'ın müthiş şutu da direkte patladı. 87'de Salih vurdu, Harun kurtardı. Kalan dakikalarda skor değişmedi ve maç 0-0 bitti.

BELÖZOĞLU İLE RAKAMLAR TAM TERSİNE DÖNDÜ
Emre Belözoğlu ile evinde kazanan Fener bu kez deplasmanda sıkıntı yaşamaya başladı. Kanarya genç hoca ile 3 maçın 1'ini galip bitirdi.