Trabzonspor Erzurum’u geçemedi: Son 4 haftada tam 8 puan kaybetti

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu skorla Trabzonspor'un puanı 52 oldu. İşte BB Erzurumspor - Trabzonspor maçına dair merak edilen tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2021 Güncelleme 15 Mart 2021, 07:02
Trabzonspor Erzurum’u geçemedi: Son 4 haftada tam 8 puan kaybetti

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Erzurum deplasmanında 2 puan bıraktı: 0-0... İlk yarıda iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. 5'te Emrah Başsan, ceza sahası içinde topa sert vurdu. Kaleci Uğurcan çakır topu çelmeyi başardı. 16'da Yunus Mallı'nın plase vuruşu direğin hemen yanından dışarı çıktı.

ERZURUM FIRSATLARI HARCADI
72'de Cenk Ahmet'in ortasında Teikeu'nun kafa vuruşu üstten az farklı daşırı çıktı. 77'de Aatıf ceza sahaı içine ortaladı. Altıpas üzerinde Buğra vurdu. Hüseyin'e çarpan top üstten dışarı çıktı.

DJANİNY ZOR OLANI BAŞARDI!
80'de Ekuban'ın pasında ceza sahasında kaleci Szumski ile karşı karşıya kalan Djaniny, topa sert vurdu. Meşin yuvarlak çerçeveyle buluşmadı. Trabzonspor çok önemli fırsatı harcadı.

AATIF'IN VURUŞU AZ FARKLA
Maçın son bölümünde Erzurum galibiyeti kaçırdı. 90'da kullanılan köşe atışında oluşan karambolde topa son olarak Aatıf vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. Maç golsüz sonuçlandı.

ERZURUM'DA DA TEKLEDİLER!
Erzurumspor karşısında sadece 1 isabetli şut çekebilen Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'deki en düşük sayısını tekrarladı (Şubat ayındaki Fenerbahçe ve geçen yıl oynana Ankaragücü maçı).

ARAÇ GİTMİYORSA SORUN SİSTEMDE!
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "FİFA Başvurusunu yaptık. Başvuru sadece Trabzonspor kulübünün başvurusu değil, bugün ülke futbolunda hemen hemen her takım, başkanının, yöneticisinin hocalarının çok ciddi şekilde serzenişleri var. 4 tekerlek değiştikten sonra araç hala gitmiyorsa, sıkıntı motorda, sistemde" diye konuştu.


UĞURCAN'DAN ZEMİN ELEŞTİRİSİ

Trabzon'un kalecisi Uğurcan Çakır maçtan sonra zemini eleştirdi. Başarılı kaleci, "Zeminin şartları kötüydü, bizim takıma uygun değildi. İstediğimiz pas oyunlarını yansıtamadık. Ancak inşallah iyi yerlere geleceğiz" dedi.

TRABZONSPOR 1 PUANA SEVİNEMEZ!
Erzurum ile berabere kalan Trabzonspor'da Abdullah Avcı çarpıcı açıklamalar yaptı. Tecrübeli hoca, "Trabzonspor deplasmanda 1 puan aldı diye sevinemez. Trabzonspor her zaman kazanmak için oynar ve hedefe oynar. Kazanacak oyun, oyuncular ve formasyonlar üzerinden çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki sene net belli olacak" dedi.