A.Efes Alba Berlin’i uzatmalarda devirdi

Anadolu Efes, THY Euroleague'in ikinci haftasında sahasında normal süresi 95-95 biten maçta Alba Berlin'i 106-105 mağlup etti. İşte haberin detayları ve 12 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2019 Güncelleme 12 Ekim 2019, 07:58
A.Efes Alba Berlin’i uzatmalarda devirdi

İÇİNDEKİLER

Anadolu Efes, THY Euroleague'in ikinci haftasında sahasında normal süresi 95-95 biten maçta Alba Berlin'i 106-105 mağlup etti. Efes bu sonuçla ikinci maçında ilk galibiyetini aldı. Lacivert-Beyazlı ekipte Shane Larkin 26 sayı, 5 ribaunt ve 5 asistle oynayarak galibiyette önemli pay sahibi oldu.



DENİZLİSPOR'UN YENİ HOCASI MEHMET ÖZDİLEK
Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor, teknik direktör Mehmet Özdilek ile sezon sonuna kadar anlaştı. Tecrübeli teknik direktör ile bugün Altınordu ile oynanacak hazırlık maçından önce Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sözleşme imzalanacak. Tören, saat 14.00'te.



KAYSERİSPOR'DA SAMET AYBABA DEVRİ
Süper
Lig ekibi İstikbal Mobilya Kayserispor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Samet Aybaba ile dün sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kayserispor Kulübü Başkanı Hamdi Elcuman da katıldı. Aybaba sezon sonuna kadar takımın başında olacak.



KIZLAR FUTBOL ÖĞRENİYOR
Fenerbahçe Kulübü kız çocuklarını futbolla buluşturmak adına kulüp tarihinde ilk olarak "Kızlar için futbol uygulaması'nı hayata geçirdi. Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde verilecek futbol eğitimi için 2010, 2011 ve 2012 doğumlu kız çocukları başvuru yapabilecek.

ÜMİTLER AVUSTURYA'YA MAĞLUP
Ümit Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda Avusturya'ya 3-0 mağlup oldu. Milli Takımımız'da Abdurrahim 53. dakikada kırmızı kart gördü. Milliler gruptaki 5. maçınada 3. yenilgisini aldı.