Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: İnsanlık dışı bir hareket

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında Datome'nin sakatlanmasının ardından yaşanan 'ambulans' kriziyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Özsoy, “Datome’nin hayati tehlikesi söz konusuydu. Nasıl ambulans verilmez. Bu bizi ürküttü” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2019 Güncelleme 19 Haziran 2019, 06:58
Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: İnsanlık dışı bir hareket

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında Datome'nin sakatlanmasının ardından yaşanan 'ambulans' kriziyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Özsoy "Travma riskiyle karşı karşıya kalan oyuncumuz ambulansla hastaneye götürülmedi" dedi

KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRMAK!
Özsoy ayrıca şunları kaydetti: Oyuncumuzun hayati durumu söz konusuydu. Hastaneye götürülmemesi bizi ürküttü. Kardeşi kardeşe kırdırmak olmaz. Biz buralara nasıl geldik"

ANADOLU EFES YALANLADI
Efes ise Datome için "Durumu ciddi değil" dendiğini ve bu yüzden ambulans tahsis edilmediniği açıkladı.​



GEÇMİŞTEN KALAN ARSIZLIK
Özsoy, gerginlikten Ataman'ı sorumlu tuttu.
Semih Özsoy, "Ergin Ataman geçmişten kalan arsızlığı sermaye edinmiş üslubuyla, bunu her yerde kullanmayı hak görmüştür. Ali koç'a da azmettirici dedi. Bu ortamın sebebi kendisidir." diyerek Atamı'nı de eleştirdi.



DATOME'DEN 'İYİYİM' MESAJI

Hastaneden mesaj atan Datome, "Her şey yolunda. Testler yapılıyor. Hadi 6. maçı kazanalım" dedi.​



EFES ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHADA
F.Bahçe ile A.Efes arasındaki final serisinin 6. maçı bugün saat 20.00'de Ülker Arena'da oynanacak. Seride 3-2 üstünlügü bulunan Efes bu maçı kazanması halinde yapacak ve şampiyon olacak. F.Bahçe'nin kazanması halinde 7. maç oynanacak.