Mahmut Uslu’dan Ali Koç’a çok sert bir yanıt geldi: Suni düşmanlar yaratacağına takıma bak!

“Fenerbahçe’nin kamuoyu yaratma hevesi ile suni gündem, suni kavgalar ve düşmanlar ile geçireceği tek bir günü, kaybedecek zamanı yoktur. Nerede ve ne zaman konuşacağımızı çok iyi biliriz. Zamanı geldiğinde korkmadan inandığımız düşüncelerimizi söylemekten asla geri durmayız."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2019 Güncelleme 01 Mayıs 2019, 08:01
Mahmut Uslu’dan Ali Koç’a çok sert bir yanıt geldi: Suni düşmanlar yaratacağına takıma bak!

İÇİNDEKİLER



Başkan Ali Koç
'un Divan Kurulu'nda eleştirdiği eski basın sözcüsü Mahmut Uslu'dan yanıt geldi. İşte Uslu'nun açıklamaları: "Saygısızlık olarak nitelendirdiğim Sayın Koç'un 'car car konuşuyor' ifadesinin kulubümüzün sitesinde yazılı olarak yayınlanmamış olmasını kendisi adına olumlu gelişme olarak görüyorum."


SAYIN KOÇ'U HİÇ ELEŞTİRMEDİK
"Sayın Koç ve yeni yönetimimizi, ne ben ne de bir başka arkadaşım eleştirmedik. Bizler nerede ve ne zaman konuşacağımızı da çok iyi biliriz. Zamanı geldiğinde korkmadan düşüncelerimizi söylemekten geri durmayız."


HER ZAMAN SİZİNLE TARTIŞIRIM
Aldığınız yanlış kararların ve başarısızlıkları her yerde tartışabilirim. Gündem değiştirmek için gerçekliği olmayan konuları tartışma konusu yapmanın da mağduriyet çıkarmanın da ne vakti ne yeridir."


TARİHİMİZİN EN KÖTÜ DÖNEMİ
"Futbol Takımı, tarihimizin en kötü dönemini geçirmektedir. Sayın Koç çıkış stratejileri üretmelidir. Kamuoyu yaratma hevesi ile suni gündem, suni kavgalar ve düşmanlar ile F.Bahçe'nin geçireceği tek bir günü yoktur."