Beşiktaş'ta favori Moting plase Pjaca

Beşiktaş, PSG’li Moting’i kiralamak için tüm kozlarını oynuyor. Fransız kulübü ikna edilmeye çalışılıyor. Moting olmazsa Pjaca, Knoplyanka ve Halilovic'ten biri transfer edilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2019 Güncelleme 15 Ocak 2019, 07:58
Beşiktaş’ta favori Moting plase Pjaca

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş bir yandan sağ bek arayışlarını sürdürürken diğer taraftan sol kanat için temaslarını sürdürüyor. Babel'in Fulham'a verilmesinden sonra bu boşluğu doldurmak isteyen yönetim listenin en başına PSG'de forma giyen Choupo Moting'i aldı. Bu oyuncu için yönetim görüşmelerini sürdürüyor.



PSG'DEN CEVAP BEKLENİYOR
Fransız ekibinde bu sezon 14 resmi karşılaşmada oynayan Moting 1 kez de fileleri sarstı. Yönetim Kamerunlu futbolcu için PSG'ye kiralama teklifi yaparken cevap bekliyor.

MOTİNG DE GELMEK İSTİYOR
PSG'nin 29 yaşındaki oyuncu için henüz bir karar vermediği ortaya çıktı. Beşiktaş Fransız kulübünden gelecek cevaba göre hareket edecek. Ancak Moting'in Beşiktaş'a gelmeye çok sıcak baktığı öne sürüldü.



LİSTEDE 3 FUTBOLCU DAHA VAR
Beşiktaş Yönetimi'nin Moting'de bir sorun çıkması durumunda Pjaca için harekete geçeceği belirlendi. Listede Moting ve Pjaca dışında Knoplyanka ve Halilovic'in de bulunduğu gelen bilgiler arasında.