Cocu’ya devre arası mesajı

Fenerbahçe Başkanı Koç, ilk 4 haftadaki performansı tartışılanC ocu için “İşler tahmin ettiğimizden de kötü giders e Cocu’yu devre arasında değiştirme imkanımız var. Tazminatı 7.5m ilyon Euro değil, 12 aylık maaşı” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2018 Güncelleme 12 Eylül 2018, 01:16
Cocu’ya devre arası mesajı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de "Camiaya Sesleniş" adlı programda açıklamalarda bulundu. Koç'un açıklamaları şöyle: "Formanın önü için, uluslararası bir markayla müzakerelerin sonuna geldik. Ya açıklayacağız, ya da el sıkışıp teşekkür edeceğiz. Bu son dönemin en yüksek bedelli anlaşması olacak."

SEFERBERLİK ÇAĞRISI
"Çok büyük bir facia olmazsca Cocu'yu devre arasına kadar yollamam. Ancak işler tahmin ettiğimizden de kötü giderse Cocu'yu devre arasında değiştirme imkanımız var. Tazminatı söylenildiği gibi 7.5 milyon Euro değil. Sadece 12 aylık maaşı. Maaşı da PSV'dekinin 3 katı değil. Bu tablo içinde seferberlik kampanyası başlatmamız gerekiyor. Mayıs sonu itibariyle rakamlara baktığınız zaman borcumuz arttı. -30 milyon Euro zarar etme hakkını çok üstünde aştık. 70-80 milyon euro bu sene kar yapmamız lazım. Bu kafayla gidersek ya cezalar yeriz ya da sürekli FFP uygulamasına maruz kalırız. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulüplerin harcamalarına kısıtlama getirmesi gerekiyor. Üç büyüklerden sadece Beşiktaş geçen sezon kar elde etti"