Ne yaptın be Vida umutlara elveda!

Oysa her şey güzel başlamıştı. Fakat 16. dakikada Vida'nın atılması tüm planlarımızı alt üst etti. Beşiktaş yine de 43'e kadar iyi direndi... Ardından üst üste goller ve farklı yenilgi geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2018 Güncelleme 21 Şubat 2018, 02:03
Ne yaptın be Vida umutlara elveda!

İÇİNDEKİLER

Kartal, Almanya'da yıkıldı... Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Bayern Münih deplasmanına çıkan Beşiktaş sahadan 5-0 yenik ayrıldı. Kartal, Vida'nın atılmasıyla 74 dakika 10 kişi oynadı. 16. dakikada Atiba'nın hatasında topu kapan Lewandowski ceza sahasına girerken, Vida tarafından yere düşürülünce hakem kırmızı kart gösterdi.

AHH LOVE!.. O GOL NASIL KAÇAR?
19. dakikada Love, Beşiktaş adına maçın en önemli fırsatını harcadı. 43. dakikada Coman'ın ortasında ceza sahası içinde Alaba'nın pasında kale önünde Müller topu ağlarımıza gönderdi: 1-0. 50. dakikada Lewandowski'nin frikiği direkten geri geldi. 52. dakikada Lewandowski içeri çıkardı, Coman farkı ikiye çıktı: 2-0.

MÜLLER&LEWANDOWSKİ ŞOV YAPTI
66. dakikada Kimmich'in ortasında Müller birkez daha sahneye çıktı ve skor 3-0 oldu. 75. dakikada Talisca döndü vurdu ama top dışarı gitti. 79. dakikada Lewandowski, Fabri'den dönen topu ağlarımza gönderdi: 4-0. 88. dakikada Lewandowski 2. golünü attı ve skoru belirledi: 5-0.


KIRMIZI GÖRDÜ, SAHADAN AĞLAYARAK ÇIKTI!

Hiç kuşkusuz Beşiktaş adına gecenin en talihsiz anı 16. dakikada yaşandı. Atiba'nın hatalı pası sonrası gole giden Lewandowski'yi düşürünce kırmızı kart gören Domadoj Vida takımını 10 kişi bıraktı. Hırvat stoperin soyunma odasına giderken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Vida böylece 10 yıl aradan sonra kırmızı kart gördü. Yıldız futbolcu son olarak Osijek forması giyerken Zadar maçında oyundan atılmıştı.