Yıldırım gibi olmak istedi

Dursun Özbek’in Aziz Yıldırım gibi olmak istediğini belirten Hamdi Yasaman, “Yıldırım’ın da F.Bahçe’den çok alacağı var. Özbek, ‘Kulüp bana muhtaç’ algısı yarattı” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2018 Güncelleme 30 Ocak 2018, 02:25
Yıldırım gibi olmak istedi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat'ın başkanlığı döneminde Dursun Özbek ile birlikte çalışan ve 2. başkanlık yapan Hamdi Yasaman, Özbek'in seçimi kaybetmesinin nedenleri ve bundan sonra yaşanacaklar ile ilgili konuştu. Yasaman, Özbek'in mayıs ayındaki seçimde şansının olmadığını söyledi.

GÜÇ ZEHİRLENMESİ YAŞADI
Özbek'in güç zehirlenmesi yaşadığını belirten Hamdi Yasaman şu ifadeleri kullandı: Aziz Yıldırım gibi olmaya çalıştı. Onun da kulüpten çok alacağı var. Kulüp bana muhtaç algısını yaratmaya çalıştı.



UEFA'DAN CEZA ALABİLİRİZ
Riva'nın içerisini göstermeden bize oylattı. G.Saray batıyor diye Riva'yı onayladık. Yanlış harcamalar yapıldı.UEFA'dan ceza yeme ihtimalimiz var.

CEZALAR 'GELİR GİBİ' GÖSTERİLDİ
Özbek döneminde futbolculara kesilen cezalara değinen Yasaman, "Alacak yaratmak için bunlar gelir gösterildi. Usulsüz cezalar için futbolcu UEFA'ya gider" dedi.

G.SARAY'IN GÜCÜYLE DİKTATÖR OLDU
Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gücü ile diktatör olduğunu belirten Hamdi Yasaman, şöyle konuştu: "Kararlar verirken, Fatih Terim'in alırken yönetimin haberi olmadı. Yönetici Tayfur Demir hoca değişikliğini gazetede okuduğu için istifa etti. Riva'dan gelecek para bankalada gidecek dendi ama futbolcular için alınan kredilere gitti.


TAKVİM ÖZEL