Sendrom bitecek

Tecrübeli hoca, 12 yıldır F.Bahçe’yi Kadıköy’de yenemediklerini hatırlatarak, “Bu sendrom bitecek” dedi. Güneş kendisinin de Kadıköy’de hiç kazanamadığını söyleyerek, “Birlikte şeytanın bacağını kırmalıyız”diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 00:40
Sendrom bitecek

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarınki F.Bahçe maçı öncesi takımla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca oyuncularına 12 yıldır Kadıköy'de kazanamadıklarını hatırlatarak, "Bu sendrom bitecek. Size inancım tam. Sahaya yüreğinizi ortaya koyduğunuzda yenemeyeceğiniz takım yok" diye konuştu.

​KRİTİK SÜREÇTEN GEÇİYORUZ
Çok kritik bir süreçten geçtiklerini ifade eden Güneş, "Arka arkaya zorlu maçlar oynayacağız. Bu sürecin ilk halkası olan F.Bahçe'yi yenersek moral kazanırız" dedi.

​DİRENÇLERİNİ KIRMALIYIZ
F.Bahçe'nin kendini ispatlamak için maça hırslı çıkacağını belirten Şenol Güneş, "Onların direncini erken kırarsak avantaj sağlarız. Galip geleceğinize inancım tam" ifadesini kullandı.

​BENİM İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ
Kendisinin Kadıköy'de F.Bahçe'ye 19 kez rakip olduğunu hatırlatan Güneş, "Oradan hiç kazanarak ayrılmadım. Bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyorum. Bu maç benim için de önemli" diye konuştu.