Beşiktaş-Leipzig maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi tek temsil eden takım olan Beşiktaş, Leipzig'i konuk edecek. Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman? Beşiktaş - Leipzig maçı saat kaçta? Beşiktaş - Leipzig maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Leipzig maçı hangi gün? Gibi soruların cevabını haberin detayından öğrenebilirsiniz...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2017, 14:00
Beşiktaş-Leipzig maçı ne zaman? Hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de fırtınalar estiren ve Şampiyonlar Ligi'ne deplasmanda Porto'yu mağlup ederek başlayan Beşiktaş, gruptaki ikinci maçında Bundesliga'nın flaş takımı Leipzig ile Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor.

Gruptan çıkmak için avantaj sağlamak isteyen Şenol Güneş'in öğrencileri Leipzig'i yenerek 2'de 2 yapmanın peşinde olacak. İlk maçında Monaco ile berabere kalan Alman ekibi ise ilk galibiyetini almak istiyor.

BEŞİKTAŞ - LEİPZİG MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

26 Eylül Salı günü saat 21:45'de başlayacak olan Beşiktaş - Leipzig mücadelesi TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Porto, Leipzig ve Monaco ile birlikte G Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş devler ligine deplasmanda 3-1'lik Porto galibiyeti ile başladı. Kara-Kartal Talisca, Cenk Tosun ve Ryan Babel'in golleri ile rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı ve gruptan çıkma adına önemli bir galibiyetin altına imza attı.

Geçen sezon Almanya Ligi'nde fırtınalar estiren Leipzig bu sezon istediği başlangıcı yapamadı. 5. haftası geride kalan Bundesliga'da 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak 9. sırada bulunuyorlar. Alman ekibi Şampiyonlar Ligi'ne de istediği gibi başlayamadı. İlk maçta Monaco ile karşılaşan Leipzig rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray'dan Bruma, Bayer Leverkusen'den Kevin Kampl gibi iki önemli transfer yaparak sezona başlayan Leipzig'in kadrosunda Timo Wermer, Emil Forsberg, Naby Keita gibi önemli yıldızlar bulunuyor...