Hayal satmıyorum

Tecrübeli hoca, “Hayal satmıyorum, her zaman gerçeği söylerim. 2010-11’deki takıma benziyor mu bilmiyorum ama birçok şeyi başarma kapasitemiz var” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2017 Güncelleme 19 Eylül 2017, 01:33
Hayal satmıyorum

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi oynanan Alanya maçını 4-1 kazanırken oynadığı etkili futbolla Beşiktaş derbisi öncesinde göz dolduran F.Bahçe, ligdeki iddiasını ortaya koyarken teknik direktör Aykut Kocaman'dan dan güven dolu mesajlar geldi. Başarılı teknik adam takımın kapasitesinin çok daha yüksek olduğuna vurgu yaptı.

İNANDIĞIM GERÇEĞİ SÖYLÜYORUM
Kocaman, Sarı- Lacivertli yöneticilerle yaptığı sohbette "Hayal satmıyorum. Her zaman insanlara gerçeği söylemeyi seçtim. Yine inandığım gerçeği söylüyorum. Bu takımın kapasitesi yüksek" dedi.

​YÜKSELİŞİMİZ SÜRPRİZ OLMAZ
Sezon başında yeni takım olma sebebiyle bazı talihsiz sonuçlar aldıklarını söyleyen Kocaman, "2010-2011 sezonundaki takıma benziyor bu bilemem ama birçok şeyi başarma kapasitemiz var" dedi.

​ÖNÜMÜZDEKİ 2 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
Beşiktaş derbisi ile Akhisar maçlarının çor önemli olduğunun altını çizen Kocaman, "Kazanırsak çok ciddi avantajımız olur. Kalbedersek yorucu bir kovalamacanın içine gireriz. Bu iki maç çok önemli" diye konuştu.

​VALBUENA GERÇEK LİDER
Fenerbahçe'nin kazansın kazanmasın her maçında sahi içi liderliğine soyundu. Valbuena müthiş enerjisiyle sezona damga vurabilir.

SIRADA GIULIANO VAR
Gıulıano ilk golünü Alanya'da penaltıdan attı. Eğer o da Rusya Ligi'ndeki performansına yaklaşırse hücumda işler çok kolaylaşacak.

​JANSSEN TAM İSABET
Fenerbahçe, Alanya maçında hem 3 puanı hem de Vincent Janssen'i kazandı. Aykut Kocaman'ın ilk 11'de yer verdiği Hollandalı golcü, Fenerbahçe'nin aradığı merkez santrfor olduğunu gösterdi. Kanatlarda da topla buluşabilen ve dripling yeteneği olan Janssen, 11'deki yerini garantiledi.

​KONDİSYON FARK EDİLİYOR
F.Bahçe kondisyonu ve koşu mesafeleriyle de dikkat çekiyor. Rakamlar geçen senenin üzerinde. Uyum arttıkça sonuçlar daha da iyi olacak.