Avrupalı çok havalı

10. dakikada Cenk ile öne geçen Siyah- Beyazlılar, 66’da Quaresma’nın harika golüyle işi bitirdi. Lider G.Saray’ı averajla takibine devam etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2017 Güncelleme 19 Eylül 2017, 02:28
Avrupalı çok havalı

İÇİNDEKİLER

Kartal'ı tutabilene aşkolsun... Avrupa'da Porto zaferini yaşayan Beşiktaş dün de Süper Lig'de Atiker Konyaspor'u 2-0 yendi ve puanını 13'e çıkardı. Kartal, lider G.Saray'ı averaj farkıyla takibini sürdürdü. 10. dakikada Beşiktaş golü buldu. Caner'in ortasına iyi yükselen Cenk Tosun kafayla skoru 1-0 yaptı.

TALİSCA SÜREKLİ ÇABALADI
15. dakikada Talisca ceza sahası içinde yarım voleyle şık bir vuruş yaptı. Kaleci Serkan gole izin vermedi. 39. dakikada Talisca'nın ceza sahası sağ çaprazından kullandığı serbest vuruş az farkla auta çıktı.

​ÇOK ÖNEMLİ FIRSATLAR KAÇTI
49. dakikada Quaresma yavaş vurdu, Cenk de istediği gibi dokunamayınca önemli bir fırsat kaçtı. 54. dakikada Fofana, rakiplerinden sıyrıldı, uzaktan kaleyi denedi ancak top Fabri'nin kucağına gitti.

QUARESMA O NASIL BİR GOL!
66'da Beşiktaş farkı ikiye çıkardı... Mükemmel hareketlerle ceza sahasına giren Quaresma aynı güzellikle vurarak skoru 2-0 yaptı. 78'de Talisca'nın şutunu Serkan köşeden çıkardı ve maç 2-0 sona erdi.