Avrupa’nın 'cenk'averi

13. dakikada Talisca ile öne geçen Kartal, 21’te Tosic’in kendi kalesine golüyle şok oldu. Ama 28’de Cenk Tosun’un füzesi, 87’de ise Babel’in süper plasesi Beşiktaş’a üç puanı getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2017 Güncelleme 14 Eylül 2017, 02:20
Avrupa’nın ’cenk’averi

İÇİNDEKİLER

Helal olsun sana Kartalım... Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ilk maçına Porto deplasmanında çıkan Beşiktaş sahadan 3-1 galip ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.

ALTIN KAFA TALISCA
13. dakikada Quaresma'nın sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde Talisca'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0. 19. dakikada Tiquinho Soares'in kafa ile indirdiği topu ceza sahası içi sol çaprazda kontrol eden Oliver Torres'in vuruşu yan direkten döndü.

CENK NE YAPTIN SEN!
21. dakikada Alex Telles'in kullandığı köşe vuruşunda Tosic topu kendi ağlarına gönderdi: 1-1. 28. dakikada birkez daha öne geçtik. Babel'in pası ile ceza yayı sol çaprazda topla buluşan Cenk Tosun'un mükemmel vuruşu Casillas'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-2. 87. dakikada Babel sahne aldı ve skoru belirledi. Diğer maçta Liepzig ile Monaco 1-1 berabere kalınca Beşiktaş zirveye oturdu.