Porto’da 2 bin Kartal

Kara Kartal, Porto’da coşkuyla karşılandı. Yönetimin, “Deplasmana sakın gelmeyin”çağrısına rağmen 2 bin Beşiktaşlı bugün takıma destek verecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2017 Güncelleme 13 Eylül 2017, 00:21
Porto’da 2 bin Kartal

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile oynayacağı maç için dün bu şehre giden Beşiktaş coşkuyla karşılandı. Bir grup Siyah-Beyazlı taraftar takıma Porto'da bağrına basarken, fçok sayıda Portolu futbolsever de Kara Kartal'ın Portekizli yıldızları Pepe ve Quaresma ile fotoğraf çektirme yarışına girdi.



YASAK DELİNECEK
Bu arada Beşiktaş Yönetimi Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda maçlarına taraftar götürmeme kararı almıştı. Bu kararı internet sitesinden de duyuran taraftarlar, "Deplasmana gelmeyin" çağrısı yapmıştı. Buna rağmen bugün Porto-Beşiktaş maçının açın oynanacağı 51 bin kişilik Dragao Stadı'nda 2 bin Beşiktaşlı taraftarın bulunması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar'ın deplasman tribünü için satış yapmaması sebebiyle karşılaşmayı Porto'lu taraftarlarla birlikte izleyeceği öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticiler herhangi bir olay karşısında kendilerinin sorumlu olmadığını bir kez daha belirtti.