Ayakta kalmayı başardık

Deneyimli çalıştırıcı, “Zor oldu ama oyun üstünlüğü skora yansıdı. Olumsuzluklara rağmen ayakta kalmayı başardık” dedi....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2017 Güncelleme 10 Eylül 2017, 00:41
Ayakta kalmayı başardık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor galibiyete sonrasında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, "Her maç kendi içinde önemli ve zor. Lig bir maraton. Diğer 3 maçı da bu maçı da kazanmayı hak ettik. Oyun tempomuz ne kadar haklı veya haksız eleştirilse de biz kazanmaya yakın takımdık. Oyunun başından sonuna kadar hakimdik. 10 kişi kaldıktan sonra kendi sahamızda kalıp birkaç pozisyon verdik. Saha şartlarına ve rakibe göre oynayacağımız oyunu oynamaya çalıştık" diye konuştu.

KARABÜK'TE 10 KİŞİ KAZANMAK ÖNEMLİ
Güneş, "Oyun üstünlüğü skora yansıdı ama biraz zor oldu. Erken gelmesi gereken ama gelmeyen goller, kaçan penaltı, 10 kişi kalmak... Fizik gücü iyi olan, seyirciyi arkasına alan bir takım karşısında 10 kişi kazanmak önemliydi. Olumsuzluklara rağmen ayakta kalmayı başardık... Beşiktaş, bugün oyunuyla hak ettiği 3 puanı aldı" dedi. Siyah-Beyazlılar'ın deneyimli hocası Şenol Güneş, Karabük'te takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.