Başakşehir işi zora soktu

Escudero’un 16. dakikadaki golüyle geriye düşen Başakşehir, 64’te Elia ile beraberliği sağladı. Maçta son sözü 84’te Sevilla adına sahneye çıkan Yedder söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2017 Güncelleme 17 Ağustos 2017, 01:25
Başakşehir işi zora soktu

İÇİNDEKİLER

Başakşehir Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Sevilla'ya 2-1 yenildi. Maça tutuk başlayan temsilcimiz, güçlü rakibi karşısında topa sahip olmakta zorlandı. 16. dakikada gelişen Sevilla atağında Escudero, sol çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlara yolladı: 0-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.



ELİA SKORDA DENGEYİ SAĞLADI
Temsilcimiz ikinci yarıya hızlı başladı. 51'de Emre'nin frikiği direğin üstünden dışarı çıktı. 61'de Adebayor net bir pozisyonu değerlendiremezken, 64'te savunmanın arkasına iyi sarkan Elia, skoru eşitledi: 1-1.

BEN YEDDER'İ DURDURAMADIK
Eşitlik sayısının ardından Başakşehir ikinci golü ararken, Sevilla, 84'te Ben Yedder'in şık vuruşu ile 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda maçın sonucu oldu. Eşleşmenin rövanşı 22 Ağustos Salı günü İspanya'da.



TRİBÜNLER DOLDU TAŞTI!
MedipoL Başakşehir ile Sevilla arasında oynanan maça taraftarlar ilgi gösterdi. 17 bin 500 bin seyirci kapasiteli stad büyük ölçüde doldu. Taraftarlar, Maçka'da 15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül için tezahüratlarda bulundu.

BRUGGE'DAN SONRA SEVILLA'YA DA ATTI
Medipol Başekşehir'in yıldızı Elia, Club Brugge'dan sonra Sevilla'yı da boş geçmedi. Hollandalı yıldız, Süper Lig'deki Bursaspor maçında da gol atmıştı. 3 gole ulaşan Elia, "Kaybettiğimiz için üzgünüm" ifadelerini kullandı.



SİMON KJAER KULÜBEDE
Kısa bir süre önce Fenerbahçe'den Sevilla'ya transfer olan Simon Kjaer, dün akşam oynanan maçı yedek kulübesinden takip etti. Sevilla teknik direktörü Eduardo Berizzo'nun şans vermediği Kjaer'e Türk taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi.


TUR İSPANYA'YA KALDI
ŞAMPİYONLAR Ligi play-off turu ilk maçında Sevilla'ya karşı iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen 2-1 mağlup olan Başakşehir, 22 Ağustos Salı günü İspanya'da oynanacak olak rövanş maçında turu geçmeye çalışacak.