Yıllık 5 milyon Euro'ya geliyor

Cimbom, Arda’ya 5 milyon Euro verecek... Fakat bu paranın 2 milyon Euro’sunu bir sponsor karşılayacak. Cenk Ergün de Barça’yı ikna etmeye çalışacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2017 Güncelleme 16 Ağustos 2017, 08:59
Yıllık 5 milyon Euro’ya geliyor

İÇİNDEKİLER

Farklı Kayseri galibiyetiyle sezona sükseli bir başlangıç yapan Galatasaray'da gözler Arda Turan'a çevrilmiş durumda. Cenk Ergün'ün yaptığı açıklamaların ardından herkes bu transferin bitmesini bekliyor. Alınan bilgilere göre, aklında Türkiye'ye dönüş olmayan Arda, Galatasaray'ın yaptığı müthiş teklifi reddedemedi.

​EN ÇOK KAZANAN İSİM OLACAK
Yönetimin 1 yıllığına kiralamak istediği 30 yaşındaki yıldıza 5 milyon Euro garanti ücret önerdiği öğrenildi. Bu paranın 2 milyon Euro'sunun sponsor tarafından karşılanması bekleniyor.

​ÖNCE AHMET BULUT GÖRÜŞECEK
Arda'yı ikna eden G.Saray, Barcelona ile resmi görüşmelere de start veriyor. Milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut bugün Katalan kulübü yetkilileri ile bir araya gelip transfer şartlarını masaya yatıracak.

A PLANI: 2 YIL
Barcelona ile üç yıllık kontratı bulunan Arda Turan için oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, Galatasaray adına teklifi Katalan kulübü yönetimine iletmek üzere başkan Dursun Özbek tarafından yetkili ilan edildi. Sarı-kırmızılı yönetim, önce eski kaptanını iki yıllığına kiralamak, sonrasında ise son sezonunda da bonservisi ile almak istiyor. İki yıllık kiralama bedeli için Barcelona kulübüne teklif edilen rakam 6 milyon Euro.

VE B PLANI
Barcelona'nın 'Hayır' demesi halinde Aslan'ın B planı, bir yıllık kiralık ve gelecek sezon bonservis için 8 milyon Euro. Arda'nın yıllık ücretinin 3 milyon Euro'luk kısmını üstlenecek olan Galatasaray, kalan maliyeti sponsoru NEF'e ödetecek. Bu arada menajer Ahmet Bulut'un dün "Arda için Galatasaray ile anlaşma yok" sözünün perde arkasında Barça ile görüşmelerin sonuçlanmaması olduğu öğrenildi.

BARCELONA'DA İSTENMEYEN ADAM OLDU
Barcelona'nın yeni teknik direktörü Valverde, G.Saray'a gelmesi gündemde olan Arda Turan için, "Şu an diğer oyuncuları tercih ediyorum" dedi. Arda, İspanyol teknik adamın gelişi ile Barça'da istenmeyen oyuncu ilan edildi.

INTER DE İSTİYOR AMA TEKLİF YOK
İspanyol basını, Arda Turan'a Galatasaray'ın dışında Inter'in de talip olduğunu fakat İtalyan kulübünün henüz resmi teklif yapmadığını yazdı. Inter'in önümüzdeki günlerde Barça ile temasa geçebileceği belirtildi.

66 NUMARA ARDA'YI BEKLİYOR
Yuvası olarak gördüğü Galatasaray'la her konuda anlaşmaya varan Arda Turan eğer resmi imzayı atarsa Sarı- Kırmızılı takımdaki ilk numarası olan 66'yı giyecek.