İzmir’de tepetaklak

F.Bahçe, 5. dakikada Alper ile öne geçti. 3 dakika sonra Volkan’ın büyük hatasında Castro skoru eşitledi. Göztepe, 57'de Scarione ile öne geçti. 64'te Martin Skrtel'in kafa golüyle Fenerbahçe 1 puana razı oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 00:51
İzmir’de tepetaklak

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Süper Lig'de sezonun ilk maçında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Henüz 5. dakikada Josef de Souza'nın pasına hareketlenen İsmail Köybaşı kale dibindeki Alper Potuk'u pasını attı. Yıldız oyuncu da 'Al da at' ikramını geri çevirmedi. Golden 3 dakika sonra Göztepeli Castro'nun şutu Volkan Demirel'e çarparak ağlarla buluştu: 1-1

VAN PERSİE GOLE ÇOK YAKLAŞTI
Fenerbahçe maçın 38. dakikasında ikinci gole yaklaştı. Fransız yıldız Valbuena'nın pası ile topla buluşan Isla'nın yaptığı ortaya iyi yükselen Robin Van Persie'nin kafa vuruşu direği yalayarak dışarı çıktı.

TOPAL'IN KAFASI DİREĞE TAKILDI
Dakikalar 51'i gösterdiğinde Nabil Dirar'ın ortasına ceza sahası içinde Mehmet Topal kafayla dokundu. Top yan direkten geri geldi. 57'de Göztepeli Scarione'nin sert şutu Fenerbahçe ağlarıyla buluştu: 2-1.

SKRTEL KAFASINI ÇALIŞTIRDI
64TE Valbuena'nın kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Skrtel'in kafası ağlarla buluştu: 2-2. 81'de F.Bahçe'nin Fransız yıldızı Valbuena uzaklardan kaleyi denedi. Top Beto'nun kontrolünde dışarı gitti.

VOLKAN'DAN ÇOK KRİTİK HATA
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, 8. dakikada yediği golle eleştiri oklarının hedefi oldu. Tecrübeli eldiven, 8. dakikada Göztepeli Andre Castro'nun ceza sahasının hemen dışından vuruşunda topu kontrol etmek istedi. Ancak tecrübeli eldiven topu kontrol etmek isterken elinden kaçırdı ve top filerle buluştu. Bu golden sonra sosyal medyada Volkan Demirel'e büyük eleştiriler vardı. Sarı- Lacivertli taraftarlar, tecrübeli kalecinin hatalı gol yediğini belirterek tepkilerini dile getirdiler.

RVP YİNE ÇILDIRTTI!
Sarı-Lacivertli takıma geldiği günden beri eleştirilen Hollandalı yıldız, Göztepe ile oynanan maçta yine beklentileri karşılaşamadı.

GÜÇSÜZ KALDI
Hollandalı golcü, Göztepe savunması içinde kaybolurken güçsüz görüntüsü yine Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı.

BÜYÜK TEPKİ
Sosyal medyadaki Sarı- Lacivertli taraftarlar, "Yeter artık Van Persie... Bizi üzdüğün yeter. Bu kadar da formsuz olunmaz ki" ifadelerini kullandılar.

90+FUTBOL-RIDVAN DİLMEN
Volkan poz verirken gol yedi. 'İyi kaleci kötü gol yer' derler. Kabul etmiyorum, iyi kaleci kötü gol falan yemez. Üst üste gol yemeye başladı Volkan. Volkan her teknik direktörün birinci kalecisi ama Aykut hoca düşünecektir...

90+FUTBOL-ERMAN TOROĞLU
Spor yazarı Erman Toroğlu, Göztepe-F.Bahçe maçının ardından, "Fenerbahçe henüz lige hazır değil, Aykut Kocaman kendi sistemini oturtamamış. Takımdaki yaratıcı oyuncu eksikliği dün yine göze çarptı. Göztepe maçında oynayan takım şampiyonluk için yeterli değil" dedi.