Giuliano kapışması

Fenerbahçe ile Trabzonspor Mehmet Ekici’den sonra dün de Giuliano için karşı karşıya geldi. Trabzon Brezilyalı için teklif yaptı... Bordo-Mavililer, Zenit ile anlaştığını iddia etti. Ancak Fener, Giuliano'ya 4 yıllık imzayı attırdı. Trabzon konuyu FIFA'ya taşıyacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 00:46
Giuliano kapışması

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında dün Giuliano krizi yaşandı... İki kulüp son olarak geçtiğimiz sezon Mehmet Ekici transferinde karşı karşıya gelmişti. Yeni sezon öncesindeki transfer sezonunda ise Zenit'in Brezilyalı 10 numarası Giuliano için kapıştılar... Fenerbahçe, kiralık olarak anlaşmaya vardığı Brezilyalı yıldızı önceki gün İstanbul'a getirdi. Sonrasında ise oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdi... Giuliano ardından da Ülker Stadı'nı gezdi... Ama bir türlü resmi açıklama gelmedi..

SARI-LACİVERTLİLER 4 YILLIK İMZA ATTI
BU gelişmeler yaşanırken Trabzonspor'un Rus ekibi Zenit ile anlaştığı iddia edildi. Bordo-Mavililer'in Fenerbahçe'nin yaptığı yaptığı tekliften daha yüksek bir teklif yaptığı öğrenildi. Bu rakamın 10 milyon Euro civarında olduğu konuşuldu. Ancak akşam saatlerinde Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Brezilyalı oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

TRABZONSPOR FIFA'YA BAŞVURUCAK
Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcunun bonservisi için ise Zenit'e 7 milyon Euro ödeneceğini KAP'a bildirdi. Trabzonspor ise Giuliano'nun F.Bahçe'ye imza atmasının yasal olmadığını gerekçe göstererek FIFA'ya başvuracağını açıkladı. Öte yandan Sarı-Lacivertlilerin Giuliano'yu önceki gün havalimanında Trabzonspor'un oyuncuyla temas kurmaması için Genel Havacılık Terminali'nden çıkardığı iddia edildi.

20 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı Giuliano, 20 numaralı formayı giyecek. Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları arasında yer alan Alex de Souza da aynı mevkiide oynadığı Giuliano gibi Sarı- Lacivertli kulüpte ilk olarak 20 numarayı giymişti.

GİULİANO'DAN USTA'YA VİDEOLU MESAJ
Sosyal medyada paylaşılan videoda Brezilyalı yıldız Giuliano'nun, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya videolu mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Bu videonun, F.Bahçe'nin Giuliano ile görüşmeden önce çekildiği tahmin ediliyor. Sambacı, videoda Usta'ya, 'Görüşmeye hazırım' mesajı veriyor.