Serdar imzaya yakın

Uzun süredir Serdar‘ı kadrosuna katmak için çabalayan Bordo-Mavililer, 30 yaşındaki oyuncunun kulübüne rest çekmesiyle mutlu sona yaklaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2017 Güncelleme 09 Ağustos 2017, 00:43
Serdar imzaya yakın

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor son yıllarda her transfer döneminde gündemine gelen Serdar Taşçı'yı bu kez bitirmeye çok yakın. 30 yaşındaki savunma oyuncusu ile bir süre önce anlaşan Trabzonspor yönetimi, Serdar'ın kulübü Spartak Moskova ile bonservis konusunda orta yolu bulamamıştı. Bordo-Mavili ekibe gelmeyi çok isteyen deneyimli futbolcu, kulübü ile masaya oturdu ve gitmek istediğini iletti. Bunun üzerine Spartak yönetiminin çaresiz kaldığı ve Serdar'ın gidişine onay verdiği öğrenildi. 30 yaşındaki futbolcunun önünmüzdeki hafta içerisinde Trabzon'a gelerek kendisini Bordo-Mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

1 MİLYON 800 BİN EURO ALACAK
Fırtına'nın her konuda anlaşma sağladığı Serdar Taşçı'nın Bordo-Mavililerle 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve senelik 1 milyon 800 bin Euro garanti ücret alacağı öne sürüldü. Trabzonspor yönetiminin 28 yaşındaki defans oyuncusunun kulübü Spartak Moskova'ya ise 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.